ETS 2 Gerçekçi Yol Doku Ve Fizik Çalışması

24 Beğeni

Yapımına yeni başladıgım gerçekçi yol dokuları ve fizik modu için ilk görseller , yolların dokularına göre fizikleri var yol asfalt dahi olsa uzerinde bir çökuntu ve yukseklik varsa onu hissediceksiniz . Umarım guzel ve verimli sonuçlara ulaşabilirim. Kendim tek başıma yapmaktayım.

18 Beğeni

Usta başarabilirsen çok güzel iş olur scsden beklediğimiz şeyler bunlar işte ama yine mod ile ulaşacağız böyle şeylere . Umarım başarılı olur.

8 Beğeni

14 Beğeni

22 Beğeni

Project Next Gen Bunu Beğendi :smiley:

8 Beğeni

18 Beğeni

Mükemmel gözüküyor hocam ellerine sağlık. Hatta bu projeyi tüm ETS 2 topluluklarına yayalım ki biraz destek gelsin. Çünkü neredeyse 20 senedir SCS oyunlarını oynayan biri olarak ETS 2 için bu tarz bir çalışma yapan çok az kişi gördüm :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

teşekkur ederim , destek motive çok önemli . kaliteli texture sıkıntımı da çözdukten sonra daha da hızlanıp kısa sure içerisinde guzel sonuçlar alabilirz gibi , yolda giderken yoldaki çıkıntı ve tumsekleri hissetmek , duz yolda gitmekten daha keyifli olsa gerek :smiley:

12 Beğeni

Hocam işinize karışmak olmasında.Otobanla tali yoldaki asfalt farkı malum otobanda çok sarsılmaz araç mesela bu dengeyi ayarlayabilirseniz gerçekçilik konusunda baya iyi olabilir.Bu arada mod ücretli mi olacak ücretsiz mi?

7 Beğeni

O yoldaki sarsılmayı otoyollarda daha az yapıcam çok hafif olucak , ona göre ayarlama yapıcaz , ucretsiz olması yönunde duşunuyorum belki destek amaçlı donate de eklenebilir exstra :slightly_smiling_face:

19 Beğeni

18 Beğeni

umutcan çok güzel yol olmuş oyunda sanki pbr gibi olmuş umarım scs software senden etkilenir
oyuna getirir bu özellikleri

3 Beğeni



umutcan temennim gta 5 gibi yağmur yansımalrınıda harika yaparsın
boğuk gibi görüntü olsun hani yollarda normal map uygulaması varya böyle yapılabilir
daha iyi detaylar yapılabilir gta 5 gibi

3 Beğeni

umutcan umarım aynı uygulamayı american truck simulator içinde yaparsın oda öksüz kalmasın

1 Beğeni

Yalnız bu bahsettiğiniz grafikler ile alakalı değil mi ? Çünkü sanırım normal ayarlarda gta 5 te bu kadar fazla olmuyor diye hatırlıyorum.

1 Beğeni

evet legendary-simulator grafiklerle alakalı çünkü normal map doku yada pbr uygulamasıyla yağmur yansıtmaları boğuk açık yapılabilir ikiside yapılabilir gta 5’i sadece örnek olarak koydum resimleri okadar abartılı olmaz tabii ama ona yakın yapılabilir truck simulator europe 3 yağmur yansıtmalarında bile var diyeceklerim bu kadar

1 Beğeni

Vayy iyi düşünülmüş bir olay güzel gözüküyor aylardır hiç giresim gelmiyordu bu mod sayesinde bir sefer atarız artık :smiley:

1 Beğeni

Şu an için gta seviyesinde yoldaki yagmurlu su görunumune ulaşamıyorum ama ilerleyen zamanda olabilir , biraz daha deneme yanılma ile o seviyeye uşabiliriz belki.

15 Beğeni

11 Beğeni