ETS 2 - DBus World [Ana Konu]

Bana yaramaz bunlar usta en iyisi ben termoking’e devam.

OMSI mekanikleri ETS’ye iyice yerleşirse sizden şöyle güzel bir şehiriçi haritası fena olmaz :slight_smile:

2 Beğeni
4 Beğeni

Editör mantığı faklı ETS de pek bilgim yok.

Ben obje verip tarif ederim ama haritayı başkası yapabilir.

Açıkcası ETS grafiklerinde şehiriçi otobüs sürmek çok güzel olurdu, hevesimdir.

2 Beğeni
5 Beğeni

https://www.dbusworld.com Dbus world yolcu alma modu açık beta olarak yayınlanmıştır

1 Beğeni

SimulasyonTurk Turizm faaliyetlerine başlamıştır. :smiley: https://dbusworld.com/company/31

10 Beğeni

Euro Coach :smirk:

2 Beğeni

Müthiş ya :smiley: oha neyse güney marmara map videosunu biterelim paylaşalım bununla ilgilenicem kurdum faalan da şimdi denemelik bir bakayım grundorf haritasına :slight_smile: ulan yıllardır bu muydu

5 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun abi
Bana cam kenarı yer versene birde fiyatı ne kadar?

Hayırlı olsun bir kurban kesersin artık :slight_smile:

benim hesapla girince hesapta ets 2 bulunamadı tarzı bi şey yazıyo aynı şeyle karşılaşan var mı acaba

Steam gizlilik ayarlarınızdan "oyun detayları"nı Herkese açık yapmanız gerekiyor.

1 Beğeni

saol dostum şimdi fark ettim olayı yine de teşekkürler

1 Beğeni

aile kütüphanesinden bu bilgisayara kütüphane paylaşımı için yetki veri mi seçeceğiz tam olarak dediğin seçeneği bulamadım da.

Steam profiline girdikten sonra “Profili düzenle” kısmında çıkıyor gizlilik ayarları

1 Beğeni

İstemciyi (client) kurdum fakat hiç kullanmadım. Bugün oyunu alta aldığımda 3 kere oyun dondu ve kapandı. Ayrıca çıkışta da bir süre donduktan sonra kapanıyor. Aklıma DBus geldi ve onu kaldırınca donma gitti. Ek olarak, yalnızca istemciyi silmek yetmiyor Steam’in kurulu olduğu yerden “Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\plugins” klasöründeki dbus.dll dosyasını da silmek gerekiyor. Bu klasöre ayrıca Steam’de oyuna sağ tık yapıp özellikler dedikten sonra aşağıdaki yerden göz at deyince de ulaşabilirsiniz.

Ekleme: Sadece .dll dosyasını silmek de (ya da taşımak) işe yarayabilir, ben önce istemciyi kaldırdım daha sonra sorunun devam ettiğini görünce .dll’yi de sildim ve sorun düzeldi.

“win_x86\plugins” ayrıca burada da olabilir.İyice bir bakın kalıntı kalmasın.

geliyor gelmekte olan hadi hayırlısı