Açık beta olarak geldi zaten . Üste indirme linki var
Otobüs içine insan girmiyor galiba.
Sağ üstte durmam gereken durak, kalan durak ve gecikme yazıyordu. Bendede binmedi kaldı öyle.
Oyunda araç içine insan girme algoritması olmadığı için otobüs içine insan giremeyecektir.
DBus World ekibi, telemetri verilerini kullanırken şirketleri durakmış gibi düşünmüş olabilir.
Yani sanki duraklara yük götürüyormuşuz gibi oluyor.
Şu an bazı bilinen buglar var. Mesela arayüz bende bir türlü çıkmıyor. Sıfırdan Grundorf profilinde de olmadı şu an normal profilimdeyim ama çıkmıyor. Tuşu da değiştirdim. Bu ıvır zıvır şeyler bitince çok güzel olacak.
-Telemetri de 1.40 seçili mesela yüklüyor ama nafile …
üfff yanıyor
Telemetri araüzü neden çıkmıyor ? uğraştım ama ben bulamadım
Bu modda sadece şehir içi mi yolcu taşıyabiliyoruz? Promods ile uyumlu mu?
Bugün video geliyor.
Sitede sanırım şu an bakım yapılıyor. Yeni üye alımına kapatmışlar sadece login sayfası var. Böyle şeyler yaşanabilir o yüzden takılmayın. Videoya denk gelmesi garip oldu.
*Grand Utopia videosunu hangi otobüsle çekerim bilemiyorum. Ancak bu iş popüler oldukça güzelleşecektir. Bu video burası adına başlangıç oldu.
Yayında bile 2 tur atılabilecek seviyede diye düşünüyorum. Grand Utopia’da denemek en mantıklısı olacak çünkü tüm rotalar var. Ancak unutmayın yine de TIR konseptinde biz yolcu inme binme olayını görmedikçe boş gelecektir.
Ama bu da ETS 2… yapacak bir şey yok…
şehirlerarası terminal mantığına uyarlanabilir sanırım.
Site tekrar açılmış haberiniz olsun
Citaro gibi geldi.
Solaris Urbino III sesi bu , en azından ETS 2’de o modelde bu ses kullanılıyor
Ses büyük ihtimal Solaris, Zf ecomat’a benzettim. Umarım öyledir.
Etursan;
Hey DFans, araçlarımız için yepyeni bir güncelleme çıktı. Ne var ne yok?
-
ETS2 1.41 desteği. Lütfen SCS Konvoyunun henüz modlara izin vermediğini unutmayın.
-
TMP ’ deki arkadaşlarımız sayesinde yeni kapı sesleri.
-
Tomikovec ve Smarty ’ nin sıkı çalışması sayesinde paket boyutu azaltıldı.
-
Küçük bugfixler (Bluebus ‘ta cam, sadece birkaçı isimlendirmek için Solaris’ te gösterge paneli).
SCS orijinallerine erişimimiz olmadığı için kapı sesi arızalanıyor (ya ses gecikiyor ya da kapı kapandıktan sonra kısaca çalıyor).
Müşteri / web sitesi gittiği sürece, bir ay içinde (umarım) hakkında daha fazla bilgiye sahip olmalıyım, bu yüzden sıkı durun!
Tüm sevginiz için teşekkürler ve harika kalın!
DBus Takımı
bu dbus world te herşeyi ayarladım ancak oyun içinde delete tuşuyla açılması gereken menü açılmıyor ne yapmalıyım