Yolcu alma modu bı aksilik çıkmazsa 2021in ilk çeyreğinde çıkacakmış
bunlar yaparsa güzel yapar bu modu…böylelikle diğer otobüslerlede bu mod kullanılır sanırım…türkiye haritası felan derken baya bi otobüscu oluruz…zaten bu ecsden umudum kalmadı…
modu nasıl inidiriz bana yardımcı olurmusnuz
Buradan yeşil renkli + yazan kutulara basıp abone olun otomatik indirecek.(Veya hepsine abone ol butonuna basabilirsiniz.)
Bluebus’ın içinden bir görüntü paylaşıldı. Geliştirilme aşamasında.
Bolloré Bluebus SE için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Yaklaşık 9 dakika uzunluğunda ve sürüşü de içeriyor. Çıkışı belli olmasa da video sonunda 27 Mart 2021 yazıyor.
Gösterge panelleri bir tuhaf ancak muhtemelen aracın orijinali böyle, yapacak bir şey yok. Yine güzel iş çıkarılmış gibi.
Ekleme: Bu araçlar sıfırdan yapılmıyor, OMSI sürümleri ETS 2’ye uyarlanıyor. Video açıklamasında da "This is a fully drivable port of Bolloré Bluebus made by Acrotere Design for OMSI2. " olarak yazmakta. Verilen bağlantı da ETS 2 için değil.
Gerekli bilgiler de verilmeye başlanmış ancak 1.39 destekleniyor
bu sene otobüslere doyacaz desenize. scs den de bir ecs hamlesi gelse ne iyi olurdu be.
Etursan :
Hey @dfans, 1.40 için araçların deneysel versiyonu Steam Workshop’a yüklendi. Doğru bir düzeltme çok çok daha uzun süreceği için yalnızca en göze çarpan sorunlar giderildi. Güncel araçların çoğu Solaris’tir, ancak kesinleşmeden önce hala biraz zaman vardır. En göze çarpan sorunlar şunlardır: * Gösterge paneli geceleri zayıf görünür (yalnızca Karosa ve Evadys, Solaris nihai olmalıdır). * Cam yansımaları çok güçlü (yine Solaris iyi olmalı). * Ana ışıklar için ışık maskeleri. Bluebus ile ilgili olarak 27 Cumartesi günü piyasaya çıktığında, 1.39 sürümü hazır ve 1.40, Solaris ve diğer araçlar arasında bir yerde olduğu gibi hemen hemen aynı kalitede olacak. Maalesef son 1.40 güncellemesinde size tahmini varış süresi veremiyorum, en iyi tahminim aylar. Bu sadece bir “düzeltme” dir, böylece oyun sürümünüzü 1.40’a güncelleyebilir ve Iberia’nın ve 1.40’ın getirdiği yeni değişikliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler ve harika kalın!
Dbus worldun yeni otobüs modu yayınlanmıştır.
Bombaya bak sen
birşey anlamadım ben valla
Benim yıllardır düşündüğüm şey de bu kadar entegre edemedim. Sadece Macaritan haritasını bu işe uygun gördüğüm için orada sürüyorum, hatları ve saatleri kendimce belirledim, oyun içinde herhangi bir ekran görünmüyor.
Arkadaş bunların da kafası nasıl çalışıyor anlamıyorum. Gayet iyi bir iş çıkarıyorsun, tamam da, şu oyuna şehir içi otobüs mantığı ne ya! Madem böyle şeyler yapabiliyorsun yapsana Coach yani şehirlerarası otobüs klasmanında. Bu oyun şehiriçi otobüse uygun bir şey değil ki! Üstelik 314234 tane var zaten şehir içi simülasyonlar.
@Ertan_Karabacak konuya bekleniyorsunuz
Katılıyorum keşke sehirlerarası yolcu taşımacılığı yapsalardı.
Keşkeee
keşke ecs gelseydi…
Geldim, konu hakkında ne yardımım dokunabilir_?