Next Generation Daf Electric 2023 Yılbaşı yayınında gözüktü fakat duyurmamışlardı. 2024 Yılbaşı yayınında duyuruldu!
Aralık 2023 yılında gösterilen fotoğraf;
Aralık 2024 yılında gösterilen fotoğraflar;
Next Generation Daf Electric 2023 Yılbaşı yayınında gözüktü fakat duyurmamışlardı. 2024 Yılbaşı yayınında duyuruldu!
Aralık 2023 yılında gösterilen fotoğraf;
Aralık 2024 yılında gösterilen fotoğraflar;
Aynı arabaları farklı başlıklarla getirip duruyorlar. XG XF XD Şimdi de XF elektrik. Lan oyunda şarj istasyonu yok elektrikli araç getiriyorsunuz. Mercedes nerde, Renault nerde, Scania nerde. Bu içerikleri getirmenin sırasını hangi basiretsiz yapıyorsa onun ben.
SCS 'nin yarınki yayın fotoğrafında paylaştığı model bu. Yılbaşı yayınında gösterilen modelde DAF logosunun üstünde ızgara var ama bunda yok.
UK versiyonu →
şimdiden yeni elektrikli daf xf tır hayırlı olsun darısı mercedes actros mp5 m6 nın başına ve de scanianın
şahsen hiçbir anlamı yok elektrikli araçların gelmesinin. tek seferlik işte kim kullanır sürekli? marka reklamından başka birşey değil, güncellenmiş scania yada renault gelse daha çok merak uyandırırdı.
SCS’nin paylaştığı 310E miş. 350E modeli de var. Benim paylaştığım 350E idi. İki model de gelebilir. 270E’nin olacağını zannetmiyorum. Diğer ikisi varken çok gereksiz.
ister misin kardeş bu scs man tgx in de elektrikli modelini getirsin ama önce şarj istanyonları gelmeli şarj bittiği zaman şarj edelim
benim içime doğuyor ya süpriz yapacak scs öyle getirecek scania güncellemesini ya da 2026 da getirecek oyuna ben öyle umuyorum hayal kırıklığı olmazsa tabi
Muhtemelen XF ve XD olmak üzere 2 farklı elektrikli Daf gelecektir panjur farkı bunu gösteriyor tabi XF nin düşük kabin seçeneği varsa bunu bilemem.
Bence birini getirir 310E olur o. Sarj istasyonları geldiğinde elektrikli araçları alabileceğiz ya motor kısımında 350E ve 270E seçebilme sanşımız olur. Sonuçta elektrikli araçlar satın alıanbilir yapılırsa modifiye seçenekleri olur diye düşünüyorum.
bu gün gelecek yeni elektrikli daf modeline kimse sıcak bakmayacak çünkü düzgün şarj istasyonu yok satın alabileceğin galeri yok scs önce alt yapıyı değiştirmeli ondan sonra şarj istasyonu elektrikli tır satın alma galerisine odaklanmalı
Aynı fikirdeyim hatta toplulukda bu düşüncede ama nedense SCS hala Sarj istasyonuna öncellik vermesi gerekirken elektrikli tırlara öncellik veriyor. Ben denemek için tek seferlik iş alırım sonra yüzüne bile bakmam. Zaten mazotlu XF ile aynı. Farklar varsa bile ufak tefek fark vardır.
fark motor sesinden belli eder kendini elektrikli tırda ve otomobillerde motor sesi pek duyulmaz çıkar ama az çıkar ses
Sadece sesler farklı olacak. Birde performans fark edebilir. Ben görünüşten bahsediyordum.
görünüşü scs nin 2024 te paylaştığı videoadaki gibi olur heralde ama öyle sanıyorum simülasyonparkta paylaşılan resimdeki gibi olur tahminim o yönde internette gördüm scs nin paylaştığıyla internetteki farklı
Bir şey dikkatimi çekti. Bu araç ile yayın duyurusunu yapılan araç farklı. Bunda 4 izgara var ama SCSnin paylaştığı resimde 5 ızgara bulunuyor. Bu fotoğrafı attıp sorna sildi mi yoksa DAF XF ile DAF XD birlikte mi eklenecek ? Satın alınabilir olmadığı için kabin seçeneği olmaz diye düşünüyorum.
fırat kardeş keşke daf elektrikli tır geleceğine scannia mercedes actros mp4 rework mp5 procabin L mp6 gelseydi ya ben edremitte gördüm babamla gezerken hatta sanki yazında gördüm mp6 yı scs neyi beekliyor bugün herkes veryansın edecek neden mercedes actros mp5 procabin L gelmedi diye yani mp6 neden gelmedi diyecek şunu yaparlarsa hiç şaşmam scs ye mail gönderen bile olur oyuna mercedes actros mp5 i mp6 yı getirin diye belli olmaz scs geçen sene yaptığı gibi volvo fh 5 fh 6 yı getirdiği gibi mercedes actos mp5 ile mp6 yı da aynı anda getirebilir
MP5 ile MP6 gelecek zaten. Modeller hazır olmayabilir. Geçen yılbaşı yayında gördük. her iki araçta hala yapım aşamasında ama elektrikli DAF oyun içindeki resimden gösterilmişti. MP5 ve MP6 2026 yılıdna geleceğini düşünüyorum.