bende öyle düşünüyorum daha scania güncellemesi gelmedi yavaş yavaş hepsi gelir umarım farklı tır süreriz valla bazen hep ses modu arıyorum kafam gözüm yoruluyor halbuki scs gerçekçi motor sesi eklese ets 2 ye fanaa mı olur şu evr motor sesi satan sitede olduğu gibi öyle motor sesleri getirse oyuna ne güzel olur
fırat kardeş ben bir video bağlantısı paylaştım onada düşüncelerini yorumlarını eksik etme
Elektrikli tırlar oyun içinde işe yaramaz ama sonuçta hepsi ücretsiz içerik ne gelirse kabul. Çok yavaş geliyor bir kaç senedir kamyonlar ama bir şekilde söz verildiğinde getiriyorlar oyuna.
2 senede getiriyorlar.
burak kardeş ben youtube videosu paylaştım onada yorumunu düşünceni ekle paylaş video bu 18 NEW TRUCKS COMİNG TO ETS 2
Satışa sunuldu.
Satışa sunulan 99. DLC hayırlı olsun. Bakalım 100. DLC ne olacak merak ediyorum. Garaja almak için Steam atölye modu çıktı mı?
Yanılmadığım için mutluyum. ![]()
Gösterge ekranındaki kadranlar güzel olmuş, dizel versiyonda da benzer bir tasarım var tamamen aynı olmasa da. Yatağın olduğu bölümün sağ tarafına cam eklemişler, katlanan koltuğun kafalığını da indirmişler bu yüzden. Başkada bir yenilik yok.
Dikkat edenler var mı bilmiyorum ama Scaniadaki gibi bu araçtada arka sinyal kayar.
Harika XD elektrik ne zaman geliyor.
Teşekkürler, yalnız bu araç için henüz sınırsız batarya desteği gelmemiş. Diğer 2 araç için mevcut.
Farklı 1 tane daha mod buldum onunda şuanda durumu aynı sınırsız batarya gelmemiş daha.
İki sefer attım araçla ve pek tasarrufa önem vermeden sürdüm. İlk seferde 323km gittim kalan şarjla yaklaşık 400km menzili vardı. İkinci seferde Krone’nin elektrikli dorsesi denk geldi 349km gittim kalan şarjla 550km menzilim vardı. Elektrik akslı dorse kabaca %35 tasarruf sağlıyor oyunda. Elektrik akslı dorse satın alınabilse dizel çekiciyle 3000 küsur km mesafe gidecek.
altyapıyı acilen getirmeleri lazım, ilk tuhaf geliyor ama rejen ile menzil kasması zevkli oluyor, bu arada motor freni ile rejen kazanıyor normal frenleme ile daha az kazanıyor.
Kadranı dizele aktarırlarsa çok iyi olur bu kadran çok daha iyi
dün simülasyonparkta takılırken şu yazı dikkatimi çekti ets2 ye daf xd elektrikli çekici gelecekmiş deniz isimli bir arkadaş söylemiş var mı böyle bir haber gelecek mi gerçekten
daf xf elektrikli çekiciden sonra ets 2 ye volvo elektrikli tır gelebilir mi veya man elektrikli volvo elektrikli tırı gördüm video olarak ets 2 ye gelecek sanırsam ben öyler zannediyorum daha sonra çıkacak güncellemede man marka elektrikli tır görürüz scs ters köşe yapıyor
Olabilir ama XF electric varken XD electric ne kadar mantıklı bilmiyorum. En azından sarj istasyonları gelmeden XD electric gelmesi saçma bence.