Yalancı yalan söyleme. Madem bi mesaj değildi koca avrupa haritasından başka bir ülkenin haritasını koyamadınız mı?
Videoda yolcuyla etkileşimin karmaşık düzeyde olmayacağı yani bilet kesme gibi işlemlerin yer almayacağı, DLC paketine yeni otobüsler gelir mi tarzı konuşmalar mevcut videoda
@SiSL abi merhaba nasılsın, otobüslerin kapısı açılacak mı?
E bu bitmiş.Herşey tam görünüyor.Çok beklemeyiz herhalde.
Allah için hazır iş mevzusu olmasın. Otobüsleri satın alabiliyoruz değilmi?
@Swanky Ya elektrikli çekiciler gibi sadece tek seferlik iş olursa…
Yöneticiymiş gibi forumda dolaşır tavırlarınızı bırakmanızı öneririm
Katılıyorum +1
Bitmemiş. Tam gözükmüyor. Sadece Scania hazır. Diğer 2 otobüs hala çalışılmaya devam ediliyor gibi gözüküyor. DLCnin ekran görüntülerdede yok onlar.
Üst resimde sol üstte sadece otobüs resmi var. Bu şu demek Otobüsler için ayrı tek seferlik iş gelecek. Zaten sağta bakıldığında sadece Scanialar var. Aşağıda Freight market Cargo market gibi şeyler var. Bunlar düzenlenir. Benim tahminim bu sayfada şağıda sadece World Map, Quick Job, Bus company (Yada buna benzer şey.) ve External Bus Company olacak. Tabi bu sadece tahmin. Gerçekten böyle şey gelecek diyemem.
O zaman bize ayıp etmiş olurlar. Bir nevi hakarete girer. TR haritasını kullan alakası yoktu de.
Alakası olmayan bir şey için Türkiye’yi malzeme yapmak…
Podcast videosunda da TR’yi çok vurguladılar anlatırken. Bence gelecektir.
these buses are very common in many countries like turkey diyor, 1 dakika geçiyor başka örnek vermeden yine like turkey ifadesini kullanıyor. bu ya bir bilinçaltının ürünü ya da video öncesinde türkiyeyi vurgula dendi. sırf trakya için de o örnek verilmez gibi.
Acayip rahatım. Kafanıza göre hayal kuruyorsunuz, sonra birbirinizi daha da. Gazlıyorsunuz, sonra SiSL dedi, hani böyleydi falan… Hersey her istediğiniz hemen gelmiyor diye çocuk gibi davranıp beni suçluyorsunuz. Ne diyeyim ki… Azıcık sabır yahu
Tabii ki bu süreçte ben de varım. Tabii ki Türkiye ve otobüs merakı ve sektörü hakkında bilgileri var.
Ayrica Edirne’deyim zaten, tatile geldim…
Ben SCSye mesaj yok lafına inanmıyorum. Dediğim gibi motor sesinde araçlar gelecek diye tahminde bulunduk SCS onada spekülasyonlar doğru değil dedi. Sonra noldu ? Araçların geleceğini duyurdu. SCS seviyor böye ters köşeler. Ben Türkiye’nin geleceğini düşünüyorum. Belkide şuan yapım aşamasındadır kim bilir.
“Yanıltıcı eylemlerden kaçınmak.” En temel mühendislik etik kurallarından biridir.
Yapılan şey yanıltıcı bir eylemdi. Ben de bunu savundum. Anadolu zamanı gelince gelecek elbette.
bende messi
Yanıltıcı ne? Ne eylemi? 2 santim haritadan hikaye yazıyorsun. Üstelik açık acik hiç geçmediği, üstünde tek bir metin olmadığı, ve söylenmedigi halde… Tamamen kendi varsayimlarini biz vermişiz gibi… Sırf senin beklediğin bilgi 3 gün içinde açıklanmadıgi için üstelik…
Dip not: biz mühendis değiliz.
Yukarıdaki mesajlardan bağımsız olarak gözlemimi paylaşmak istiyorum.Açıkçası zaten paylaşacaktım,ancak bu durumun üzerine gelmesi kimsenin aklına konuya bir cevap verdiğimi düşündürmesin.Bu durumdan bağımsız olarak SCS’nin bugünkü blogunda daha önce ve şimdi paylaştığı kapak fotoğrafında aşağıdaki Türkiye haritasında tespitlerimi sizlerle paylaşmak isterim.Diğer başlıkta yer yer,nokta nokta paylaşıldımı bilmiyorum ayrıca SCS’nin de bu kapak fotoğrafı mesaj içermiyor demesi bazı arkadaşlar gibi bana da çok inandırıcı gelmedi.Tekrar konuya gelecek olursam haritada Yozgat ve çevresi gözükmekte.Tespit edebildiğim yerler ise;
*Sorgun
*Çiğdemli
*Doğankent
*Hasbek
*Karayakup
*Sırçalı
*Abdurrahmanlı
*Akbenli
Tabiki buralar oyunda da olacak diye bir durum yok.Türkiye yapıldığı zaman da kuvvetle muhtemel olmayacak yerler,ancak buradaki durum herkesin de malumu bu harita ile Türkiye’nin tamamının ileride gelme ihtimali olmasının bağlantısıdır.