bona
Nisan 25, 2026, 1:16öö
413
Yıl 2028, aylardan Haziran… Bir oyuncunun ETS2’de Ankara–Bursa otobüs seferine eşlik ediyoruz.
Atmosfer efsane olmuş. Muavin karton bardakta çayı hazırlamış, az sonra şoföre ikram edecek gibi. Gerçekle oyun arası çizgi iyice kaybolmuş.
Yapay zekâ gerçekten başka bir seviye…
11 Beğeni
Otobüsü aydatmak kolay sor bakalım yolcu memnun mu eziyetten pavel bey
1 Beğeni
bona
Mayıs 6, 2026, 7:46ös
415
5 Beğeni
bona
Mayıs 12, 2026, 3:32ös
417
Coaches gelince bu sefer yapılabilir.
Esenler Otogar’dan Almanya’ya otobüs seferi olduğunu görünce çok şaşırmıştım vakti zamanında…
9 Beğeni
Esenler gelecek mi ki gelirse şakasız benim eve 10 dakikalık mesafeye kadar gidilecek
Oyunun base.scs dosyasından rastgele bazı coaches simgeleri.
11 Beğeni
Vutomy böyle bir değişiklik fark etmiş ,eskiden tırlar için hız sınırı yazan yer şimdi mevcut araç için hız sınırı olarak değiştirilmiş.Otobüs için yapılan değişiklikler hız kesmeden devam ediyor 1.62 gibi otobüsleri görürüz diyorum
VIDEO
2 Beğeni
aman yarobbii ne kada müthiş bir detay ayran kaldım
pavel adamsan şunu eklersin
VIDEO
2 Beğeni
ECS UMARIM ÇIKMAZSIN KARDEŞ
4 Beğeni
RGT
Haziran 15, 2026, 1:27ös
424
biz bunları daha önce yazıyla anlattık
Arkadaşlar, o olur bu olmaz tartışmaları keyifli biliyorum ama hepsi varsayım. Bir de bilimsel açıdan kesin olacaklar var onlara değinelim, en azından hayallerimizin kursağımızda kalmayacağı şeyler şunlar;
Şu an oyun tır altyapısına göre sürüş fiziğine etki eden şu 4 ayarı içeriyor:
çekici dengesi (virajda yatışa etki ediyor)
kabin süspansiyonu sertliği (kupaya bağlı)
çekici süspansiyonu sertliği (lastiğe bağlı)
bozuk zemin simulasyonu (seyir halindeki yaylanma)
Bunlardan kabin süspansiyon…
MRTHS
Haziran 25, 2026, 12:09ös
425
Bugün ecs ile ilgili blog gelir bence .Malum gta 6 ön siparişe açıldı, scs de oyuncu kaybetmemek için kasıma kadar gösterir ama elletmez
2 Beğeni
MRTHS
Haziran 26, 2026, 5:05öö
428
Sitede Coaches sekmesi var mıydı yoksa yenimi eklendi. Oyuna gelecek otobüslerin bazı özellikleri ve 360 derece 3D görüntüsü var.
5 Beğeni
evet daha önceden var idi.
passenger sistemini yazmamak için zor tutuyorum sabır kardeşim sabır
3 Beğeni
bus driverda olan müzikleri kullanmışlar
6 Beğeni