Hönkürttü vallah
sis ve plakalık hatlarına bakarsan aynı araç olduğunu görürsün bu farklı bir araç değil
far açısı birebir örtüşüyor alta indiği yerde diğer fotoğrafta da iniyor dalgamı geçiyorsun ![]()
aynı fikirde olmanız yanlış bildiğinizi değiştirmiyor
farı boşver ızgara aynı tasarım hattı aynı
Ben o aracın MAN olduğunu düşünüyorum arka stoplar MANa ait. Ama DLC çıktığında göreceğiz.
Arkadaşlar araç Man Lion’s Coach. Ön fotoğrafta görünen yer aracın sağ ön farıdır, sol ön farı değildir.
man olduğu çok belli
yok yeni otobüs bence markası simuşcoach
Evet sağ farıymış. Fotoğraf yan değil önden çekilmiş. Ulan SCS halüsinasyona soktun bizi.
![]()
Fotoğraf Man Lion’s Coach’a aittir. Yanlış anlaşılma yaşanan gönderiler silinmiştir. İyi geceler…
Çok güldüm ya ![]()
2.260 saat fernbus oynayan biri olarak söylüyorum hvt çıktıktan sonra benim için tarihe gömüldü.Snowymoon modu da scs grafiklerini fernbus a çeviriyor zaten.
“We don’t want to reach the point where the game praises the player for using the turn signal, passengers in real life don’t clap for the driver for that.”
Dünkü blogta alıntıladığım kısım Bus Driver’a gönderme içeriyor. Oyunda sırf daha fazla puan toplamak için zamanında bunu yapmayan yoktur. ![]()
Olabilir ![]()
![]()
![]()
Ben çok beğendim yaptıkları şeyleri. Gayet iyi. Umarım daha çok şey duyururlar ve beklediğimizden erken gelir
Umarım Bus Driverda hata yaptığımızdaki o leş sesler de gelmez özellik olarak. Şuan sistem çok güzel görünüyor. Maplere ve otobüs modlarına güzel katkıları olacak
Eklenen her ses efekt fonksiyonuna tepki çekmemek için kapatma ayarı da eklerler.
![]()