ETS 2 - Coaches DLC [Ana Konu]

Daha yapacak işler çok seyir kontrolü ekranında tır treyleri görünüyor

6 Beğeni

markalar istemiyordur(!)

Tırdan kopyalamışlar ama düzeltmelerini yapmamışlar. Yapacaklardır…

ben birebir demedim. Kastettiğim güncel dashboard. Scania’yı bildim bileli sevmem. Farlkı veya aynı çok umursamıyorum.

1 Beğeni

Biz az şey bekleyelim, fazlası süpriz olsun:)

1 Beğeni
1 Beğeni

neyse yayını açmıştım orada da bakarız tekrar

Bugün yayında Seafarer vs Nautis Home vs Nautic XP denizcilik simülatörlerini karşılaştırıyoruz.

:point_right:https://youtu.be/dABjNl45FA0

Girişte küçük bir Gündem Simülasyon ile son gelişmeleri aktarıyoruz.

1 Beğeni

pavel ne yapman gerektiğini biliyorsun

ecs çıkana kadar boykottayım. otobüs motobüs oynayanı öpsünler. ne zaman çıkar hak ettiğimizi alırız o zaman modlara abanır oynarız.
herkesi boykota davet ediyorum.

birisi afiş hazırlasın içeri atacak halleri yok ya

5 Beğeni

pavel izliyon mu he?

adam ne döndürdü be

5 Beğeni

animasyonlu yolcu alma geliyor

9 Beğeni

Fernbus Ve Touristbus Tarihe Gömülecek

1 Beğeni

Oradaki özellikler çok fazla o yüzden rakibi olamayacak diye düşünüyorum oda yandan fernbustaki optimisasyon sıkıntıları hatalar oyuncuların sinirlerini bozuyor. Ben yinede Fernbus oynamaktan vazgeçmem ama öyle yada böylede bu DLC güzel alternatif sunacak. Fernbustan başka şehirlerarası otobüs oyunu yok. ECS daha doğrusu ETS 2 Coaches DLC piayasaya yeni şehirlerarası otobüs oyunu çıkartıyor. DLC çıktığında almayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Hali hazırda bu kadar kışlık kıyafet modeli var mıydı oyundaki npclerde? Hatırlayamadım da.

5 Beğeni

Nordic Horizons DLC’siyle birlikte yeni NPC’ler geliyor; bunları zaten SCS’nin yayınında görmüştük.

1 Beğeni

Anladığım kadarıyla memnuniyetler kişiden kişiye değişecekmiş. Mesala ani frenden bazıları şikayet olurken bazıların umurlarında olmayacakmış. Sistem nasıl yapılacak bilmiyorum ama blogta öyle yazıyor. Ayrıca gerçekçiliği artırmak amacıyla memnuniyet artırmayı zor olacakmış ama kolayça memnuyet düşürülebilecekmiş.

:clap: :clap: :clap: güzel ya bunlar

MAN Lion’s Coach

Aracına arkası. Sağ stop lambası.

Görüntü önden çekilmiştir. Far sağ fardır.

4 Beğeni

Departmanda bu dlc’den sorumlu elemanin soyleminden, fikirlerinden ve gerceklesir mi gerceklesmez mi bilinmez demesinden anladigim kadariyla bu sadece bir dlc degil, uzun vadede oyunun icerigini ve oynanisini da baska bir noktaya tasimayi planladiklarini goruyorum. Bu dlc ciktiktan sonra muhtemelen yillar icinde gelistirilerek daha baska bir oynanis deneyimi sunmaya calisacaklar.

Man Lion Coach bu otobüs. Yeni kasa. 2025 kasa MAN Lion Coach bu. Hatta model resimleri paylaşılmıştı.

1 Beğeni