Sadece promods haritasında gidebiliyoruz o zaman, konu feribot ve teslimata gelince hata verecek o halde. O zaman orijinal haritadaki güzergahımı kullanayım kendim Manuel?
@adventure Etkinliği oyunun ana haritasında yapman sağlıklı olacaktır. Sonrasında Promods’ta bol bol gezersin
Herkese merhaba. Şöyle bir sorunum var ve çözemediğim için yardımlarınızı bekliyorum. Yılbaşı yükü alacağım zaman bu hatayı veriyor. “Modlu çekiciniz veya dorseniz,World of Trucks işinin başlangıç noktasına güvenle sığamayacak kadar uzun. Lütfen başka bir çekici veya dorse kullanın ve sonra işe devam edin.” Sıfır modsuz bir çekici alıyorum yine de aynı hatayı alıyorum.
promods’da deniyorsan olmaz oyunu promods olmadan dene o zaman olur
15 teslimatı tamamladım ancak hediyeleri göremedim? Christmas wise giving 15/15 diyor tik de konulmuş yanına ama paint job’da ya da araç içi aksesuarlarda bi değişiklik yok. O kadar yol gittim 90 km/s ile kurdeşen döktüm yol bitecek diye boşuna mıydı? Ne yapmam lazım hediyeler için?
WoT hesabına giriş yaptıktan sonra Events sekmesine gel orada hediyenin isminin üzerine tıkla sağda redeem on steam diye bi yazı olacak ona bas steam’i WoT’a bağla envanterine geliyor direkt.
15 yükü taşıyanlar, WoT sayfasını açık tutun. Etkinliğin 4. seviyesi tamamlanmak üzere. Işıklı, kırmızı renkli bir perde verseler keşke.
Çok teşekkür ederim, yaptım. Yıllar yılı oynarım ancak World of Truck uygulaması ilk çıktığı zamanlarda aracın 90’ın üzerine çıkmadığını görünce hiç WoT teslimatı yapmadım desem yeridir. Belki onun da bi ayarı vardır gerçi… (:
Rica ederim. Bu arada hoşgeldin aramıza.
Malesef WoT kısmına müdahele edilemez.
Cevap için teşekkür ederim. Herkes 90 km/s’la mı gidiyor yani? Ben Volvo dışında (bazen DAF) araç kullanmıyorum yıllardır, gitmiyor diye. (belki alışmayla alakalıdır) Gerçi hangi aracın hangi motor ve şanzımanla ne kadar performansa ulaştığını gösteren bi liste yapmak lazım, her aracın farklı özellikleri var muhakkak.
Evet.
Hız sınırı WoT işlerinde;
Euro Truck Simulator 2’de: 90 km/s
American Truck Simulator’de: 105 km/s - 65 mph
şeklindedir.
Normal işler ve serbest sürüş için Ayarlar > Oynanış kısmında Hız sınırlayıcısı var. Onun tikini kaldırırsanız aracın motor gücünün yettiği kadar basabilirsiniz.
5.kez 350 hedefi tamamlandı ve World of Trucks’tan hediyinizi alabilirsiniz hediye aşağıdaki yılbaşı kutusu
Etkinlik çabuk bitti bu sefer. 2100 oldu. Hadi geçmiş olsun herkese.
Etkinlikler sona erdi. Ben de dün gece yayında tamamlamıştım. Sırada 1.40 var.
Hadi geçmiş olsun 1.40ı sabırsızlıkla bekliyoruz.