promodslu haritada etkinliği yapıyorum mesela bulgaristan dan szeged e yük aldım navigasyon sırbistan yollarına soktu güzel oldu. oyunun kendi haritası dışında promods haritasındaki yollardan gezerek de yükü belirtilen yere götürebiliyorum. böyle bir şey eski etkinliklerde var mıydı bilmiyorum
2020 yılının geleneksel Yılbaşı Etkinliği başlatıldı. Bu yıl da ETS 2 ve ATS’de World of Trucks online işler üzerinden yeni yıl hediyelerini taşıyoruz. Hem kişisel görevimizi yerine getiriyor hem de topluluk hedefini tamamlamaya yardımcı oluyoruz.
https://www.simulasyonturk.com/ets-2-ve-ats-icin-geleneksel-yilbasi-etkinligi-2020-basladi/
Şimdiden 130 tane kalp ve hediye kutusu oldu sanırım pazar günü biter gibi topluluk hedefi tamamlanır haftasonu ile millet oynar çabuk biter
6x350 olacak 5 kere daha 0’a dönecek o bar.
Arkadaşlar etkinliğin çabuk bitmesi için ETS 2 de ve ATS de kısa bir rota söylermisiniz
Edirne-Burgaz güzel bir kısa rota ama sürekli çıkmıyor.
Spokane-Yakima ve Salem-Bend arası kısa yollardı 140-150 mil civarıydı ikisi de
Edit : Omak-Colville arası rotalar 120-130 mile kadar düşüyor.
200km altına yük vermiyor sanırım. Habire 200+ km yol gidiyorum
Ben kendi kişisel görevimi bitirdim topluluk ödüllerini kazanmak için extra bir şey yapmama gerek var mı?
Başka bir şey yapmana gerek yok. Fazladan görev yaparak topluluk ödüllerine katkı sağlayabilirsin daha çabuk bitmesi açısından sadece.
Yapacak olanlar Edirne - Tekirdağ - İstanbul arası yapsın da biraz bizim taraflarda renklensin ya
ben ats de takılıyorum 75 e tamamlayayım ets 2 ye de gelirim
Aynen Türkiye çok geride kaldı
Bize yakışmadı bu.
Çok az iş çıkıyor İstanbul Edirne arası, Tekirdağ’ı saymıyorum bile. Normal bence
Edirne’ye ya da Tekirdağ’a nereden gidip yük bulabilirim
tmp bazı şehirlere ağaç ve ışık koyup süslemiş, üstüne kar modu geldi scs 3 yıldır aynı etkinliği yapıyor, çoğu oyun kaplamaları değiştirerek zemini kar yaptı scs’de tık yok, bu sene bir şeyler yapar diye beklemiştim, tmp olamasa bu etkinliği yapan daha az olur.