❄ ETS 2 & ATS Woven Wonders of Winterland Event 2025

BİTİŞ TARİHİ → 11 OCAK 2026 - 23:59 UTC

Winter Woollies

This soft and cosy Christmas paint job wraps every moment in festive warmth, like a knitted hug, it travels with you, evoking snug evenings by the fire.

Cable Car

This delightful hanging wooden Cable Car is a charming addition to your truck interior, bringing a touch of adventure and crisp mountain air to your cabin. Its handcrafted design adds a cosy, personal touch, making every journey feel like you’re ascending the slopes of the Snowy Peaks Mountain Resort!

Snowman Cup

This Snowman Cup is the perfect way to indulge in holiday cheer. With its distinguished brushstroke design, it’s not just a cup – it’s a warm, cosy reminder of winter’s good times. Filled with rich, delicious hot chocolate from Marigold’s chocolate factory, each sip will transport you to Winterland and sweet memories!

Gnome

This jolly little Christmas Gnome has been up to all sorts of festive fun—probably sneaking cookies, getting tangled in tinsel, and maybe even responsible for last year’s lost packages! Rumour has it, he just arrived from the Northstar Post Office and is now ready to sit on your dashboard.

Wooden Reindeer

Straight from Rudolph’s Crafts Workshop, this charming hand-carved wooden reindeer is a token of appreciation for your dedication to Winterland deliveries. Sitting on your dashboard, it will remind you of your Winterland travels during the Christmas season. May it bring wonderful memories wherever the road takes you!

Christmas Socks

For chilly trucking trips, day or night, festive Christmas Socks are the perfect solution. While crossing the continent, keep these knitted socks from the Winterland Town Square Market close by. With their cheerful holiday design, they’ll keep your spirits high and your toes toasty all season long!

World of Trucks Başarımı:

2 Beğeni

Bu etkinlik birkaç gün sonra başlayacak ve heyecanlıyım

Yarın ya da pazartesi başlayabilir. SCS, itemleri genelde etknlik başlama tarihinden 1-2 gün önce veritabanına yüklüyor.

1 Beğeni

İtem açıklamalarına göre yine Winterland geliyor…

İtem açıklamalarındaki ipuçları
1 Beğeni

Etkinlik bugün başlar haftaya perşembede canlı yayın olur bence

Bugün geçti artık.

Farklı harita, iki oyun, mevcut etkinlikler ve ayrı hedefler sonrası verilecek birçok ödül olması sebebiyle testlerin süresi uzuyor. Hâliyle, yılın en büyük etkinliği. Pazartesi gelebilir en erken.

1 Beğeni

acaba yine geçen seneki gibi otoban lastiğinin altına buzlu kaygan yollu farklı harita mı yaparlar etkinliği geldiği gün bitirdim ama nasıl bitirdim diye sormayın

Yarın etkinlik başlayabilir! 

1 Beğeni

Kış Diyarına tekrar gidebileceğim için mutlu hisediyorum :santa::christmas_tree::cold_face::snowman_with_snow::snowflake:

WoT Başarımı →

1 Beğeni

Yılbaşı Eventi Geliyor

1 Beğeni

3 Beğeni
2 Beğeni

Bu yil ai trafik eklemişler helal olsun adım adım mevsimlere gidiyoruz.

1 Beğeni

18 Aralık’ta Yapçaklar Yılbaşı Yayınını

2 Beğeni

Topluluk Ödülleri Sırası:

1. Ödül

2. Ödül

3. Ödül

4. Ödül

5. Ödül

2 Beğeni

Oyunun motoru şu an izin vermiyormuş sanırım gerçek zamanlı mevsimlerin olmasına oyunda, önümüzdeki bir kaç yıl daha mevsimler hayal :grinning:

1 Beğeni

Yok geçen senede kar yağdırmışlardı taksit taksit geliyor işte.

Hocam ben pavelin söylediğini söylüyorum, kar yağdırmak mı olay sadece mevsimler için? Misal Kuzeyde başka bir mevsim yaşanırken güneyde başka yaşanması, yani gerçek zamanlı hava durumu/mevsimler bu bile çok problem değil ama motor leş olunca normal tabi :grinning:

Hönkürttü nasıl izin vermiyormuş
Sırf bu mazeretleri görmemek için parkı kapatmak lazımdı. Artık scsnin yayınlarına katlanamıyorum.