❄ ETS 2 & ATS Woven Wonders of Winterland Event 2025

Bu bahaneler beklenti içine girmemek için iyi oluyor aslında boş boş hype basmalarından iyidir :grinning:

Bu konu başlığında konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama, mevsim falan gelmez çok umurlarında da değil bence. Adamlar halihazırda bulunan Avusturya’da ve çevre yerlerde yüksekliğe bağlı olarak hava derecesinin çekici kadranında düştüğüne şahit olabiliyoruz. Daha yepyeni taze çıkmış Nordic DLC’sinde anasının gözü kadar kar olan yerlerde veya malum (bu oyun haziran ayının şu gününde geçiyor mevzusu baydı) günde geçmesine rağmen soğuk olan yerlerde bakıyorsun 23°C 25°C 26°C 20°C. Yaparken zahmet edip onu bile uygun dereceye getirmemişler bölge için biz hava mevsim, dinamik hava falan bekliyoruz. :smiley: Gelmez gelmezzz…

3 Beğeni

Kar yağmur olsa araçlara kirlenme, eskime gelmesi de gerekiyor. Kim uğraşacak şimdi :smiley:

1 milyon doları vermezseniz böyle şu olsun bu olsun diye durursun :slight_smile:

burada 1000 dolar bütçe ile oyun yapmaya çalışıyoruz sfdsf

Hocam senin oyun ne olacak ara sıra mesajlarını görüyorum paylaşılan bir ana konusu vs var mı ? yapım aşamasının ?

Sen daha Ayşekadın’a çıkmıyorsun. Yok sana 1 milyon dolar :sweat_smile:

@Vabis22 bu ara çok yoğun ortalık

1 Beğeni

Dışardayım ben. Yılbaşı yayınından çok beklentim yok.

Efsanevi birşey olmayacaktır ecs den araç görselleri harita dlcleri yenilemleri ve kapanış.

1 Beğeni

Bu event muhabbeti sayesinde 1.57 güncellemesinden sonra aldığımız ilk güncelleme oldu ama yine hatalar düzeltilmemiş. Hatalarla ilgilenen departman tatile mi çıktı?

3 Beğeni

Screenshot 2025-12-15 184107

ayyy çok pardon yanlış yere attım da silemiyorum ne oldu ya silemiyom niyee

5 Beğeni

Hadi geçmiş olsun drift ata ata bitirdim :smiley: her virajda imdat ile döndüm

1 Beğeni

@SiSL

:white_check_mark: Ambiyans ışığı sorunu düzeltilmiş.
:x: S BEV’deki ızgara sorunu devam ediyor.
:x: Aşağıdaki amblemde hala gece ışık yanmıyor. :arrow_lower_right:

Volvo FH6 da “Forset Machine DLC” parçalarındaki hata da devam ediyor. (Far koruma ve Taş koruma)

Volvo FH4 ve FH3 de süs ışığı sorunu vardı.

• Volvo süs ışığı sorunu ile Scania ambiyans ışığı sorunu bu güncellemede düzeltilmiş. Mini ışık sorunu fix’i olmuş bu.
  • Dİğer fixler de de Volvo ve Scania’daki diğer sorunları hallederler.

Topluluk hedefine ulaşıldı.

Kişisel ödül de geçen seneki altılı ışık setini de veriyor.

2 Beğeni