Satın aldım, gerçekten güzel DLC ama bir sorun farkettim sanki, plastik alt kısımla rüzgarlık uyumlu değil, RJL Scania modunda bu özellik var dı, rüzgarlığın en alt kısımları da plastik oluyordu.
Dlc ile güncelleme arası 1 ay vardı … Anlatmak istediğim hala eksiklikleri var .Sonuçta oyun gerçekliğe geri dönelim … göstergesi olmuş olmamış çokta umrumda zaten modlar ile gerçekliği elde edebiliyorum Dlc yı sadece MP de işime yarayacak
Tamam arkadaşlar videoyu yayınlayalım. Yarın sefere çıkarız artık da ben şu an SQUAD oynamak istiyorum. ETS 2 DEĞİL! Operasyonlar beni bekliyor. Kahramanlıklar yapmam lazım.
25 Ağustos 2016 => SCS Software's blog: ETS2 1.25 Open Beta
18 Ağustos 2017 => DLC çıkışı (Steam)
Ve bütçesi birkaç yüz bin euro olmadığından bu şirket MP3’ü sıfırdan yapmak yerine yeni bi’ tırı modelleyebilir o zamanda. O yüzden mod desteği var.
@Emre_27 Ledli Mercedes logosu zaten mevcut pakette?
Hiç farketmemişim, pardon ya
MP3 ve MP4 direksiyonlarına zerre el değmemiş. Resmen paint ile yapılmış gibiler. Özellikle videoyu bekledim ki belki bi iyileştirme vardır diye ama nafile. Scania ya devam
Avukatlık yapmıyorum ama EmirAkcaman’ın söylemek istediği “Eski adıyla DAF XF Euro 6 nın 1.28 de 2017 facelift olarak güncellenmesi” 1.28 sürümü scsblog daki tarihe göre 17 Ağustos 2017 de tamamlanmış. 1.28 açık beta ise 26 Temmuz 2017 de çıkmış. Kısacası aracın güncellenmesi ile DLC nin çıkışı arasında 1 ay civarında bir aralık var.
O bir araç yenilenmesi değil. Hazır aracı parçalara ayırdıklarında (modifiye edilmesi için yapılır) ekstra yeni model parçaları ekleniyor. O modifiye edilen parçalar dışında hiç yenilik yok. Tamamen güncellenmek ile birkaç güncel parça eklenmesi farklı şeyler.
Bende aynısını demek istemiştim, düzgün açıklayamadım hata bende. “Parçaların güncellenmesi” yazmam gerekirdi kusura bakmayın.
Bende öyle yazmıştım ancak yanlış anlaşılma oldu galiba “Facelift” , “Araç Güncellenmesi” olarak yazmıştım Her neyse konuyu uzatmayalım başlığı da boşuna doldurmayalım İyi günler…
5 para etmez bir dlc mp icin bile olsa almam
teşekkür ediyorum siliyorum mesajı boşuna kalmasın
MP4 ile Süveyş Kanalı’na EVR seslerini kullanarak gittim keyifliydi.
İstanbul’da boğazı geçemeyecek olmak acı verici…
EVR Actros MP3 sesleri
gönderen @faruk1984
Hasan abi mp3 arka stop farlari tam olmamis o kadar degisiklik var ama arka stoplar hala sacma sinyalleri yakinca fren lambasinin yerinde bile turuncu isik yaniyo sisl abiye iletsen olmazmi araci az da olsa yenilediler ama o arka stoplar berbat halde
Satın aldım ancak bir türlü yüklenmiyor, tıkı kaldırıyorum, tekrar işaretliyorum ama yüklü değil olarak gözüküyor.