ETS 2 - 1.61 Güncellemesi [Ana Konu]

hem titreşimli, hem sesli hem de her biri birbirinden farklı renk ve şekilde 100’e yakın sayıda yol yaması içeren 1:1 İnegöl Bozüyük hattı çıktı :slight_smile:

6 Beğeni

ETS2 1.61 Güncellemesi: Hayvan Taşıma Treylerinin Yeniden Düzenlenmesi

Euro Truck Simulator 2 için yakında çıkacak olan 1.61 güncellemesiyle birlikte , araç ekibimizin sıfırdan yeniden tasarladığı Hayvan Taşıma Treylerinin tamamen yenilenmiş halini sunmaktan heyecan duyuyoruz. Yapılan değişikliklere daha yakından bakalım!

Ekibimizin amacı, gerçek dünyada yolda göreceğiniz araçlara en yakın modeli, detaylara büyük önem vererek oluşturmaktı. Modern Avrupa hayvan taşıma römorklarından ilham alan araç ekibimiz, römorku tamamen sıfırdan yeniden inşa ederek, önceki eski modeli yepyeni bir modelle değiştirdi.

Sürücülerin fark edeceği en büyük değişikliklerden biri, eski göbek akslı modelin kaldırılması ve yerine çift tekerlekli, alçaltılmış şasi konfigürasyonunun getirilmesidir. Bunun yanı sıra, römork daha iyi oranlar, güncellenmiş detaylar ve genel olarak daha temiz, daha modern bir görünümle iyileştirilmiştir.

Kendi hayvan taşıma römorklarına sahip olanlar için, güncellenmiş römork, düz 3 akslı ve alçaltılmış 3 akslı olmak üzere iki şasi seçeneği de dahil olmak üzere çok sayıda özelleştirme seçeneği sunacak. Sürücüler ayrıca alüminyum gövde veya tamamen boyanabilir gövde arasında seçim yapabilecekler.

Römorkunuzu kişiselleştirmek için saklama kutuları, su depoları, yan korumalar, tam yan kapaklar, çamurluklar, işaret lambaları, arka tamponlar, çamurluklar, yedek lastik ve yangın söndürücü gibi çok çeşitli aksesuarlar da dahil edilmiştir.

Ayrıca, sahip olduğunuz treylerler için yeni yapılandırılabilir boya seçenekleri sunuyoruz; bu sayede treylerin belirli bölümlerinde dört farklı renk seçeneğine kadar özelleştirme yapabilirsiniz, böylece daha da fazla kişiselleştirme imkanı elde edersiniz. Yük Pazarı ve Yapay Zeka trafik varyantları da yeni sahip olunan treyler modeline göre yeniden düzenlendi ve şirket boya seçenekleri, daha gerçekçi taşıma operasyonlarını daha iyi yansıtacak şekilde tamamen yeniden tasarlandı.

Euro Truck Simulator 2’de bu yenilenmiş treylerle yollarda sizi görmeyi dört gözle bekliyoruz. 1.61 güncellemesi ve daha fazlasıyla ilgili gelecek geliştirme haberleri için blogumuzu ve sosyal medya kanallarımızı takip etmeyi unutmayın. Bir sonraki sefere kadar, kamyonculuğa devam edin!

10 Beğeni

Tarihe geçecek bir adım olmuş

10 Beğeni

Bu da hayvanların coaches gelişmesi zuahahahahahahah

7 Beğeni

Yani iyi güzel hoş da ne bileyim ya sanırım Selçuk abinin tarihe geçecek cümlesine biraz fazla anlam yükledim gibi, güzel bloglar ama tatmin olamadık ya ne yalan söyliyeyim that was a good try pavel ağabey

3 Beğeni

3 Beğeni

Bu versiyon daha güzel olmuş ben kullanırım bolca. Şuan ki alçak olan dorse de lastikler ufak değildi artık ufak lastik koymuşlar. Bu arada cam taşıma dorsesi vardı unutuldu gitti o nedense.

4 Beğeni

Çok çok eskiden beton mikseri dorsesi vardı keşke o da gelse. Cam dorsesi ile ikiside unutulup gitti.

3 Beğeni

bu vatandaşın beton mikseri dorsesini niye kaldırdınız.

13 Beğeni

hakkımızı araman çok duygulandırdı konuş be aadam :smile:

yapaya soralım;

Yani tarihe geçecek bir sürüm olacaksa benim beklentilerimin arasında DX12 gelmesi ve grafiksel değişikliğine gidilmesi ilk etapta. Yani mevsimler de bekleniyor ama şuanda hazır olduğunu sanmıyorum.

3 Beğeni

Selçuk abinin tarihi mevzusuna yabancılara verdiği cevap: geriye dönük baktığımızda diyor geçmişe göre tarihi.
Bence kimsenin kullanmayacağı tarihi paintjob çıkarın konu kapansın.

ben yine de önce sisl’e güvenirim.

sisl > scs

:cowboy_hat_face:

yav bu sıcaklar geçsin de ne çıkarsa çıksın vallah uğraşamam bişey kurmakla direksiyon ayarlamakla

6 Beğeni

Fare klavye ile kullan ne uğraşacan direksiyon ile, zaten ne gelecek ki bu kadar önemli, boş.

DX12 gelmeden mevsimlerde gelmez büyük ihtimalle zaten, o yüzden en olası şey dx12 olur

1 Beğeni

O zaman geçmişte duyurulanları bi liste yapalım

Olabilme ihtimali en yüksek 3 şey:

Rigid

Çok bekleniyordu. Duyurusu yapılmıştı. Olabilir.

Elektrikli Tırlar

Tek seferlik iş olarak geldi ama satın alamıyoruz. Şarj istasyonları yok sadece acil şarj hizmeti kullanabiliyoruz. Tamamlanacak olabilir.

Coaches

Malum otobüs modu.

1 Beğeni

bomboş bir güncelleme olarak tarihe geçecek. beklentinizi yükseltmeyin sonra hevesiniz kaçar.

1 Beğeni

Coach, Anadolu ya da mevsimler dışında bizim için tarihi birşey olmaz bence.Dx12 ye heyecanlanan var mı pek sanmıyorum