ETS 2 - 1.61 Güncellemesi [Ana Konu]

Tarihi güncelleme benim için Anadolu dlcsi sitesinin açılması olur :grin:. Bi açılaydı neler geleceğini görürdük.

4 Beğeni

Üstte arkadaşın dediği gibi büyük sessizlik var, öylesine blog gönderileriyle günü geçiriyorlar. Kayda değer bir blog yazısı gelmiyor. Ardından büyük bir şey çıkacak. Umarım Dx12 olur.

Bilmediğimden soracağım şimdi; Olası bi Dx12 desteği durumunda oyunu sil baştan yapmak gibi bir durum olmaz herhalde dimi? Yani bu desteği getirdiklerinde oyun yine stabil olarak çalışmaya devam eder dimi?

1 Beğeni

En önemli şeyin mevsimler olduğunu düşünüyorum. Yediden yetmişe herkesin önemseyeceği bir özellik ayrıca. Araçtır, haritadır, teknik konulardır bunlar herkesin ilgisini çekmeyebilir. Ama mevsim öyle değil yani. Hazır İzlanda öncesi çok iyi olurdu.

3 Beğeni

Tarihi olay herhangi bir araç ya da araçlar değildir.

1 Beğeni

herkesin tarihi anlayisi kendine gore iste… bir de buradan translate edenler historical falan yazmis, legendary olacak sevgili translatorlar…

11 Beğeni

Nvidia PhysX ile ilgili son zamanda bir gelişme olmadı sanırsam, oyuna tamamen entegre edildiğini görmek güzel olurdu.

Her güncelleme ile bir mevsimler geliyormu durumu geçtiğinden dolayı,tam da temmuz ayındayken aklıma bu şarkı geldi.Sizinle de paylaşayım.

Mevsimler geçerken,temmuz gelir giderken. :smiley:

2 Beğeni

Betaya geçen biri var mı beta geldikten sonra güncelleme filan geldi mi? Beta duyuruldu duyuralı ses çıkmadı da.

Önümüzdeki hafta açık betanın geleceğini düşünüyorum.

Driving Schoolda yeni çekici fizikleri vardı zamanla ana oyuna da gelecekti noldu o iş

1 Beğeni

Schwarzmüller DLC komple sıfırdan yapılacakmış lowbed ile başlamışlar çok güzel.

11 Beğeni

İndirimler bitmemişken alan alsın bare DLC’yi

Bir de paintjob duyurulur tarihe geçeriz beyler

11 Beğeni

Tarihe ge…

1 Beğeni

Tarihe geçecek şey bu değildir inşallah ya

Tarih geçecek şey bence grafik ve fizik güncellemesi olacak gibi geliyor bana

1 Beğeni

Dorse rework’u henüz başlangıçtır umarım.

2 Beğeni

Loading : ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %15

biraz yolu hissettirseler ve bunu titreşim sesi ile destekleseler bu bile benim için tarihi ‘’ legandary’’ bir şey olur… :slight_smile: viyadük birleşim yerlerinde eskiden ses efekti vardı o bile gitti…

3 Beğeni

titrettir bizi scs

6 Beğeni