ETS 2 - 1.49 Güncellemesi [Ana Konu]

Betayı indirmeyi düşünüyorum da Daf XD gelmesi durumunda beta’ya eklenir değil mi? Bir de sürüm düşürmekle uğraşmayalım.

1.49 tamamlanınca çok yüksek ihtimalle eklerler

SCS’nin deyimiyle bişeyler pişiriliyor

araçlar ücretsiz yayınlanıyor detayda Free on Demand yazdığına göre bu bir araç ama hangi araç?

Kesin daf,volvo dan haber yok.

3 Beğeni

O aracın ne olduğuna henüz emin değiliz

DAF xd olacağını sanmıyorum sonuçta xf de sonradan eklendi ama ayrı dlc olarak gelmedi xg’nin üzerine geldi, ama bu şasi farklarına çok hakim değilim belki dlc olarak gelir

hava değişikliği güzel olmuş, keşke omsi’deki gibi gerçek hava durumu verisi ekleseler, dinamik olmasını beklemiyorum, belki ülke değiştirince veriyi güncelleyip skybox değişebilir, kod ile havayı kapalı yapıyorum bir süre sonra güneş çıkıyor.

İkinci el araç alınca depo full geliyor.:smiley:Tamam avrupadayız medeniyiz falanda bu biraz garip olmuş.
İkinci el alınca Motor ile şanzımanı değiştirin sıfırdan ucuza geliyor gerisinin ne yazıkki önemi yok.İkinci el araç sayısı az sağdan direksiyonlu araçlar daha çok çıkıyor.
Ve bence motor ile şanzıman aşınması için farklı sonuçlar lazım bence.Çünkü şuanki durum eskisinin aynısı.Yani şanzımanın aşındığında 12 vitesse 9a kadar atması biraz garip.Normalde hasar aldığında bunu yapması gerek.
Yada bu oyundaki karakterimizin tırcılıktan bir haltan anlamadığını gösteriyor.:smiley:Son 3 vitesine geçmeyen tırı mike brewer hariç kim alırki?

4 Beğeni

Geçen ikinci el tır aldıydım deposu full boştu ben fulledim

3 Beğeni

Mike Brewer ve Ed China alır. Ed Tırı modifiye eder araca evrim geçirtirir. Mike ise çakallık yapıp okutur. Bir Magnum alsalar neler olur neler…

5 Beğeni

İyi bu eleman clickbaiti azda olsa bırakmış.
Valla bu kadar sinyal veren şey varken yılbaşında mevsimler duyurulmazsa yuh.

6 Beğeni

Her sürüm guncellemesinde gelen önemli değişikleri hevesle bekliyorum ama sürümler ilerledikce, detaylar arttıkça giriş ve orta seviyeye yakın bilgisayarlarda artık oyun oynanmaz hale geliyor. 8 10 yil oncesine kadar gitmeyeceğim tabi ki ama aynı makineyle oynadığım oyunda geçen sene akıcı şekilde keyif alırken, artık son zamanlardaki güncellemelerden sonra ciddi FPS dususleri, takilamalar ile oyunun tadı kaçıyor. Bu yeni gökyüzü ışıklandırmaları ve muhtemeldir ki ileride gelme ihtimali olan mevsimlerle birlikte benim ve benimkine benzer bilgisayarları olan kullanıcılar bu oyuna veda etmek zorunda kalacak gibi görünüyor.

Oyundaki haritalar,oyundaki trafik grafik kartını yoruyor ets2/ats 1.49 benim için son güncelleme bir daha güncellemem bazı yerler yavaş yükleniyor Fps sistemi yoruyor sistemi 1.48.5 bozdular bence cenk_demirel
Oyunu oynanamaz hale getirdiler şimdi directx 12 sistemine geçecekler oyun kötü olacak her güncelleme beter edecek optimizasyonla ilgili çalışma yapılmalı oyun zorlayan yerleri kısma arttırma getirmeli scs software…,
Cenk_demirel PC gereksinimlerini yazarmısın

Son 2 güncellemeyle bende artık ciddi fps düşüşleri olmaya başladı. Tünel içlerinde, şehir içlerinde ve gece sürüşlerinde düşüşler daha çok oluyor.

Hp pavilion 15 - n005st

İntel i-7 4500U 1.8 ghz turbo ile 3.0 ghz
Nvidia GT 740M 2 GB ekran kartı x64
12 GB ram
1 TB hard disk + 256 GB SSD

Yaklaşık 10 yıllık makine benimki. Ama düşük ayarlarda bile olsa ciddi FPS kayıpları olmadan bu oyunu oynayabiliyor olmam lazım bu sistemle bile olsa. Cod Ghost, GTA 5 gibi oyunları bile ortaya yakın ayarlarda ciddi fps düşüşü olmadan oynayabiliyorum. Ama ETS son zamanlarda iyice zulüm olmaya başladı. Bazen 3-5 saniye donuyor tekrar devam ediyor, takılıyor, duraklıyor yani bilgisayardan değil de oyundan kaynaklı gibi duruyor. Oyundaki ayarlar da ya orta seviyede ya da en düşükte.

1 Beğeni

Cenk_demirel benim PC’de şehir içlerinde oluyor bazen donma olabiliyor ciddi oyunun iyileştirme olması gerekiyor oyun donma enflasyonu yaşıyor bu özelliklere kısma getirilmeli cidden sövmek istiyorum scs software’ye okadar sinir etti eyaletlerle ilgili seçme ekranı getirmeli çünkü çok eyalet grafik kartı,ram’ı yoruyor beğendiğim eyaletler yüklensin seçmediğim yüklenmesin gibi özellikler gelsin ama harita ayrıntısını arttırdıkça her şey berbat ediyor ozaman haritalarda kısıklık yapmalılar

Şurada o kadar ilgisiz şeylerin o kadar feci şeyler yaptığını okudum ki ağzım açık kaldı.

11 Beğeni

Oyun bir geçiş sürecinde. Detaylar, özellikler arttıkça haliyle daha karmaşık hale geliyor. Sistemi çok iyi olanlarda da bazen fps sorunu yorumları okuyabiliyorum. Zamanla optimizasyonu oturtacaklardır diye düşünüyorum. Neticede ben 35 yaşındayım ve ETS’nin ilk versiyonu çıktığı günden beri, nereden baksanız 2008’den beri düzenli oynadığım, vazgeçemediğim tek oyundur. Böyle kalmaya da devam edecek. O yüzden zaman içinde oyunla ilgili bazı şeylerin rayına gireceğini düşünüyorum, bakalım.

Oyunun minimum sistem gereksinimlerinden haberiniz varmı? Bu bilgisayarla Chrome açmanız bile mucize yanlış anlamayın aşağılamiyorum, ama ETS ve GTA ayrı oyunlar, birisi 2015 ten beri teknik olarak altyapısı değişmeden devam ediyor, birisi ise sürekli motor güncellemeleri alıyor, karşılaştırma yaparken bunlara dikkat etmeniz lazım cod ghost hangi yılın oyunu bir bakın derim

6 Beğeni

ETS 2’nin minimum sistem gereksinimleri zaten karşılıyor. Hatta önerilen sistem gereksinimi noktasında bile yazdığım özellikte bilgisayardan öyle ahım şahım fazla bir sistem istemiyor. Eğer steamde yazılan gereksinim bilgileri doğruysa. Bu sistemle orta veya orta üst ayarlarda oyunu akıcı şekilde oynamasını tabi ki beklemiyorum. Ama oyunun optimizasyonu ile ilgili tek sorun bilgisayarların sistem gereksiniminin yetersizliği ise kendi yazdigim makinem ve oyunun istediği minimum ve önerilen ayarlar düşünüldüğünde bu kadar ciddi FPS kayiplarinin olması da anormal.

A new ETS2 build 1.49.0.19 is available in public_beta on Steam.

• game: lightning is enabled dynamically based on random chance
  • 0229179 - tirsan_scs - Freight Market - duplicate LP
  • 0229172 - tirsan_sks - Freight Market - orange flare instead white
  • 0229173 - tirsan_sks - Freight Market - Bumper - missing orange reflective detail on bumper
  • 0229237 - tirsan_scs - Owned Trailer - Bumper - disappearing red triangle on distance
  • 0229843 - trailer_reefer - Color changes with lod
  • 0229581 - used_trucks - Managers - colon usage
  • 0185990 - Renault T - Main Mirrors - wrong angle of LHD mirrors
  • 0229783 - used_trucks - trucks DLC’s disabled on steam are still mounted and trucks appear in used dealer.
  • 0228469 - used_trucks - Service - replace action multiple times
  • 0229836 - Controls - Action conflict with route advisor
  • 0229787 - used_trucks - Damage system - Random wheel damage when loading the last save point
1 Beğeni