Aşırı derecede güzel bir güncelleme olmuş gökyüzüne hayran kaldım.

İsviçre mevsimlerle gelsin daha güzel olur
beta da harici yük alıp etkinlik yapabiliyor muyuz
Hayır. İşler https://openbeta.worldoftrucks.com sitesine gider.
Bu güncelleme ile oyunda geceleyin sürüş yapmak çok hoşuma gidiyor
Betaya geçip denemedim ama bir şey merak ettim madem ikinci el piyasası geldiğine göre eski araçlar hala sıfır olarak satılıyor mu oyunda? Eğer hala satılıyorsa bence satılmamalı günümüzde üretimi bitmiş sıfırı olmayan araçlar bence artık gerçekçilik açısından ikinci el piyasasında satılmalı artık yani oyuncu bu araçları kullanmak istiyorsa işte eski Man, Scania, Volvo, Renault Premium ve Magnum eski Iveco, Mercedes ve Daflar ikinci el mağazasından km yapmış olarak almak zorunda kalsın
Yukarıda belirttiler eski araçlar sadece 2. El olarak var artık
Haa o zaman güzel olmuş iyi bari düşünmüşler dediğim gibi betayı denemedim o yüzden bilmiyorum
Her 3 günde bir yenileniyor diye biliyorum ben.
İkinci el araç fiyatlarını biraz düşürmeleri lazım fiyatlar çok pahalı.
Daha önce aklına gelen varmı bilmiyorum ama 2. El olayını wot’la beraber çalışsa çok iyi olabilir aslında, oyuncular kendi tırlarını başka bir oyunca satabilmesi vs. Modifiyeli yada stok haliyle, fakat bunun ekonomi tarafıda var tabi kafaya göre fiyat yazmak yada piyasaya göre ( forzadaki müzayede kafasıyla) fiyat ayarlanabilir, ama bunun için para hilesi ve seviye hilesi olmayan hesap zorunlu tutulmalı, bunuda nasıl ayarlayabilirler bilmiyorum artık, fakat ilerisi için bence güzel bir düşünce , şu wotun ekmeğini scs de oyuncularda bence tam anlamıyla yiyemedi
fakat gelen gelişmelerle bence umut var ilerisi için, sanal şirketler pavel amcanın hayaliydi umarım hayal olarak kalmaz
Kesinlikle hatta kendi şirketimizi kurup çekici ve dorse skinleri vs yapıp online ortamda wot ortamında şoförlere teklif verip almak ve onları yaptıkları işi takip etmek , şirketler arası yük veya yakıt tasarrufu ile ilgili challenge yapmalar…
Olmadı mevcut bir şirketi işletsek (Baltrak , VLC, LKW, Tradeaux, Stokes, Kaarfor, Balkan Loco, Cemeltex gibi) olmayan şehirlere antrepo, lojistik hub’ı vs açsak
Hız limiti olayında değişiklik getirseler (ağır yüklerde 95-100, normal yük 90-95) ve büyük kocaman şu dev yükleri wot ile oynasak.
Anlık iş platformu olsa veya ihale sistemi gibi bir şey olup teklif versek güzel olmaz mı?
Yağmur ihtimal katsayısı yeniden düzenlenmiş olabilir mi ? Yüzde yirmiye getirdiğim halde uzun süre yağmur yağmadı.
Zor ama imkansız değil. Tmp yi baştan aşşağı revize edip yeni hesap 0 bakiye ve oyun içi sahip olunacak max (örn 500k) ile sınırlandırılmıs olarak sunabilirler bunları tarayabilen engel olabilen vs yazılımlar günümüz oyun teknolojisinde zor değildir diye tahmin ediyorum. Max Hız 90km sanal şirketler şofor kiralama oyuncular arası 2. El alım satım entegre edilebilir işi bilenler için kolay olaylar. Ama işte……
Hocam tmp olayını anlamadım scs ile ne alaka
A new ETS2 build 1.49.0.15 is available in public_beta on Steam.
Olasılıklardan bahsettim