ETS 2 - 1.49 Güncellemesi [Ana Konu]

Aşırı derecede güzel bir güncelleme olmuş gökyüzüne hayran kaldım. :slight_smile:

10 Beğeni

İsviçre mevsimlerle gelsin daha güzel olur

beta da harici yük alıp etkinlik yapabiliyor muyuz

Hayır. İşler https://openbeta.worldoftrucks.com sitesine gider.

1 Beğeni

Bu güncelleme ile oyunda geceleyin sürüş yapmak çok hoşuma gidiyor

3 Beğeni

Betaya geçip denemedim ama bir şey merak ettim madem ikinci el piyasası geldiğine göre eski araçlar hala sıfır olarak satılıyor mu oyunda? Eğer hala satılıyorsa bence satılmamalı günümüzde üretimi bitmiş sıfırı olmayan araçlar bence artık gerçekçilik açısından ikinci el piyasasında satılmalı artık yani oyuncu bu araçları kullanmak istiyorsa işte eski Man, Scania, Volvo, Renault Premium ve Magnum eski Iveco, Mercedes ve Daflar ikinci el mağazasından km yapmış olarak almak zorunda kalsın

Yukarıda belirttiler eski araçlar sadece 2. El olarak var artık

2 Beğeni

Haa o zaman güzel olmuş iyi bari düşünmüşler dediğim gibi betayı denemedim o yüzden bilmiyorum

1 Beğeni
  1. el araç piyasası nasıl yenileniyor? Bir kaç kez girdim oyuna zamanı da ilerlettim ama hep aynı araçlar çıkıyor.

Her 3 günde bir yenileniyor diye biliyorum ben.

1 Beğeni
  1. elde işler kesat yeni araç mı geliyor da yenileyelim birader sdfsfdsfds fiyatlar çok yüksek kredi faizleri de çok yüksek
2 Beğeni

İkinci el araç fiyatlarını biraz düşürmeleri lazım fiyatlar çok pahalı.

Daha önce aklına gelen varmı bilmiyorum ama 2. El olayını wot’la beraber çalışsa çok iyi olabilir aslında, oyuncular kendi tırlarını başka bir oyunca satabilmesi vs. Modifiyeli yada stok haliyle, fakat bunun ekonomi tarafıda var tabi kafaya göre fiyat yazmak yada piyasaya göre ( forzadaki müzayede kafasıyla) fiyat ayarlanabilir, ama bunun için para hilesi ve seviye hilesi olmayan hesap zorunlu tutulmalı, bunuda nasıl ayarlayabilirler bilmiyorum artık, fakat ilerisi için bence güzel bir düşünce :smiley:, şu wotun ekmeğini scs de oyuncularda bence tam anlamıyla yiyemedi :neutral_face: fakat gelen gelişmelerle bence umut var ilerisi için, sanal şirketler pavel amcanın hayaliydi umarım hayal olarak kalmaz :melting_face:

7 Beğeni

Kesinlikle hatta kendi şirketimizi kurup çekici ve dorse skinleri vs yapıp online ortamda wot ortamında şoförlere teklif verip almak ve onları yaptıkları işi takip etmek , şirketler arası yük veya yakıt tasarrufu ile ilgili challenge yapmalar…

Olmadı mevcut bir şirketi işletsek (Baltrak , VLC, LKW, Tradeaux, Stokes, Kaarfor, Balkan Loco, Cemeltex gibi) olmayan şehirlere antrepo, lojistik hub’ı vs açsak

Hız limiti olayında değişiklik getirseler (ağır yüklerde 95-100, normal yük 90-95) ve büyük kocaman şu dev yükleri wot ile oynasak.

Anlık iş platformu olsa veya ihale sistemi gibi bir şey olup teklif versek güzel olmaz mı?

5 Beğeni

Yağmur ihtimal katsayısı yeniden düzenlenmiş olabilir mi ? Yüzde yirmiye getirdiğim halde uzun süre yağmur yağmadı.

Zor ama imkansız değil. Tmp yi baştan aşşağı revize edip yeni hesap 0 bakiye ve oyun içi sahip olunacak max (örn 500k) ile sınırlandırılmıs olarak sunabilirler bunları tarayabilen engel olabilen vs yazılımlar günümüz oyun teknolojisinde zor değildir diye tahmin ediyorum. Max Hız 90km sanal şirketler şofor kiralama oyuncular arası 2. El alım satım entegre edilebilir işi bilenler için kolay olaylar. Ama işte……

2 Beğeni

Hocam tmp olayını anlamadım scs ile ne alaka :thinking:

A new ETS2 build 1.49.0.15 is available in public_beta on Steam.

• various damage treshold tweaked (better fit to new damage system)
  • company truck data tweaked to fit new damage system
  • bazar offers generation tweaked to get better statistical distribution
  • fixed photoalbum dpad move when mouse is not over one of the pictures
  • 0228476 - Maintenance Interface - When changing the engine the use is not restored
  • 0229050 - used_trucks - Truck Configurator - Refund is added to the total
  • 0210793 - scs_fueltank/ch_3_lod0.pmd - Missing flares on rear lamps
  • 0229179 - tirsan_scs - Freight Market - duplicate LP
  • 0229181 - tirsan_scs - Freight Market - collision box of chassis is too big
  • 0229183 - tirsan_scs - Freight Market - incorrectly placed handle for unfolding/folding the trailer’s legs
  • 0229184 - tirsan_scs - Freight Market - missing flare on left rear lamp
  • 0229160 - tirsan_sks - AI trailer - Licence plate inside bumper, not visible for player
  • 0229161 - tirsan_sks - AI trailer - red lights in licence plate lamps instead white
  • 0229162 - tirsan_sks - AI trailer - trailer is not visible from a distance
  • 0229170 - tirsan_sks - Freight Market - missing collision on whole trailer
  • 0229172 - tirsan_sks - Freight Market - orange flare instead white
  • 0229173 - tirsan_sks - Freight Market - Bumper - missing orange reflective detail on bumper
  • 0229171 - tirsan_sks - Freight Market - strange shadow of trailer at night
  • 0229157 - tirsan_sri - AI trailer - trailer is not visible from a distance
  • 0228940 - tirsan_scs - AI trailer - trailer is not visible from a distance
  • 0229222 - tirsan_sri - Freight market - swapped color of buttons
  • 0229218 - tirsan_scs - Owned Trailer - Bumper - rear flares too far from lamps
  • 0229217 - tirsan_sks - Owned Trailer - Bumper - rear flares too far from lamps
  • 0229233 - tirsan_sks - Owned Trailer - Bumper - disappearing red triangle on distance
  • 0228800 - tirsan_sri - Owned Trailer - Bumper - strange light effect in LP lamps
  • 0228934 - tirsan_sks - Owned Trailer - missing collsion on whole chassis, bumpers, fenders, legs, side accessories
  • 0228859 - tirsan_sks - Owned Trailer - Bumpers - missing holder/cover for LP
  • 0228807 - tirsan_spl - Owned Trailer - Chassis front accessories - spare tyre overlaps with pallet box in other side
2 Beğeni

Olasılıklardan bahsettim