ETS 2 - 1.49 Güncellemesi [Ana Konu]

Bu otomatik far nasıl çalışıyor? Oyun ayarlarından aktif ettim ama değişen bir şey olmadı.

2 Beğeni

Teşekkürler.Evet ilk başta console a gelmiti bu özellik ama son güncellemeyle oyun ayarlarından aktif ediliyordu.Ordan açtım ama değişmedi.

1 Beğeni

Bir kere far açma tuşuna basıp farları otomatik moda geçirmen lazım, eğer ayarı aktif ettiysen ilk bastığında zaten farlar yanmayacak gündüz ise ordan anlayabilirsin.

1 Beğeni
  1. Kademede açık olmalı farların, saat 18.45 civarı açılıyor otomatik olarak
1 Beğeni

Hazır aklıma gelmişken bu sürüm tahmini ne zaman çıkar? Çünkü Beta bildiğin 1.5 ay oldu.

Hocam 18 gün olmuş siz hangi zaman diliminde yaşıyorsunuz :smiley:

1 Beğeni

Eğer öyleyse gaflete düştüğüm için affola. Çünkü beta süreçleri 1 ay sürüyor benim bildiğim. İnsanlık hali. :slight_smile:

Bugün ETS 2’ye 1.49 tam sürümü geliyor
https://twitter.com/SCSsoftware/status/1729379611690078611?t=eg0Acbnqvprpi99Ls39Kpg&s=19

2 Beğeni

Klavyeden oynayanlar bilir.Yüksüzken tır roket gibi kalkar.
Dün ikinci el actrosun motorunu %86 aşındırtım.(nasıl yaptım sormayın😄)Araba şuan yüksüzken yüklüymüş gibi gitmiyor.Kalkışı,hızlanması.
Bu olay eskidende vardı ama şimdi çok daha belirgin olmuş.

4 Beğeni

Güncellemeden sonra fps düşüşü yaşayan var mı ?

var da alıştım artık hep oluyo.

Ya FPS düşüşü için takıntılı olmayın. Vahim olmadığı sürece mecburuz. Vahimse işte o zaman ses edilir. İnce ince takıntı bozar adamı.

Bu “Ai” araçlarını kullanabiliyor muyuz mod olmadan kod ile

Bu kod geçerli değil şimdiden söylim,Belki geçerlidir ama ben yanlış yazmış olabilirim. “/def/vehicle/ai//megane/data.sii” kabin tır olsa sorun değil.

Dış görünüşü değiştirsek. Bu kodun doğrusu lazım.

Oyunu hata vermeden direkt kapanan varsa trafik modunu kaldırsın, fmax, mp2 gibi tır modları ile sisl modları uyumlu, trafik paketi uyumlu gözükmesine rağmen uyumsuz, tek tek onla uğraştım hangisi hata veriyor diye.

2 Beğeni

tuş atamaları nasıl oluyor bilen varmı yapmaya çalıştım yapamadım.
edit: tamam arkadaşlar niteleyicilere tuş atamak lazımmış.

Geçen hafta West Balkan’ı satın aldım daha yeni oynama fırsatım oldu haritaya lafım yok çok güzel ama abartmıyorum optimizasyon rezalet ötesi düzeltmeleri gerek

2 Beğeni

Bu basılı tutarak falan tuş atıyorlar ben o kısmı anlamadım o nasıl oluyor acaba