Tempra kullanım kılavuzu.
Yav neyi anlamıyorsunuz ben yukarıda ne demişim? Dip frende abs li araç mi duruyor önce yoksa abs siz olan mi? Abs’siz olan Allah’a emanet durur. Kast etmek istediğimi anlamicak ne var bunda? Asıl amacının fren mesafesini kısaltmak olmadığı güvenli ve derli toplu aracı durdurmaya yönelik olduğunu demişim zaten ?? 2 kere yazmışım birde kusura bakmayın yazdığınız metinleri okumuyorum çünkü ben başka birşey diyorum siz başka birşey diyorsunuz uzatmanın anlamı yok. ETS de zaten hangi fizikler iyi de abs de düzgün çalışsın
Ben de diyorum ki sürmeyi öğrenin dip fren yapmanıza gerek kalmaz iyi akşamlar
Ahaha doğru
forumda olduğumuz için ağzımı bozmak istemiyorum fakat insanın sabrını zorlamayın lütfen kendi kast ettiğimi açıklamışım adam gelmiş sürmeyi öğrenin diyor çok meraklıysanız kurs hocası olun daha fazla sakız gibi uzatmayın. alakası olmayan konulardan da millete salça olmayın burda oyunla alakalı şeyler tartışılıyor, abs derslerinizi özelden verirsiniz bana konuyu kapatın lütfen iyi akşamlar
Kurtlar Vadisinin Pusu 2003 müziği de yanına. Azdan az, çoktan çok gider.
iyi akşamlar
Partiyi kaçırmışım uzun uzun boşuna yazıp kendinizi yormuşsunuz, çok konuşulup tartışılacak bir tarafı yok ki ben de bunu 2 küsür sene önce anlamıştım
edit- paylaşmayacaktım ama kendimi tutamadım
Gülüyorum, sadece gülüyorum
ALFA. bence konuya noktayı koydun
İyilik yap maraz bul. Bu yazılanlar çizilenler son bulmayacak. Ama backstage’te yaşananlar çok başkaydı. Neyse, gülümsüyor ve artık asla sallamıyorum, diğer yayıncılarında sallamadığı gibi. Ki ortada yayıncı da kalmadı artık Benim tamda istediğim buydu, TR’de simülasyon yayıncısının kalmamasıydı. German truck, Alpha, Milan ve bir sürü global yayıncı , gidin bakalım sallayacaklar mı sizi? Ellerinizle, milletin gazıyla kendi kendinizi bitirdiniz. Sizlerin sayesinde tr YouTube’dan kurtuldum. Yaptığım onca taktir edilen işlerde kanalda herkese açık gururla yayınına devam ediyor. Hiç bir zaman mod videolarının kanala faydasını maddi olarak göremedim. Boşuna zaman ayırıp günlerce uğraştık tanıtımlar için. Bu bana boş boş sallayanları yakında kanalın son videosuna bekliyorum. Zaten hala sallayanlar da kanalımda, görüyorum mal değiliz. Vazgeçin, insanları bomboş şeylerle zaten fazlasıyla rahatsız ettik… Yaptığım kıyakların ucu bucağı yoktu. Bitti sona erdi. Rica ediyorum hiçbir yerde artık benim ismimi anmayın.
Adam herkesle sağlam dalga geçiyor adam ironi yapıyor bazı insanlarda adamı ciddiye alıp adama demediğini bırakmıyor hâlâ anlamadınız mi yahu bunu ETS konusunda fasulye öğretiyor herif bize
reis idolunu paylasmıs galiba
Hepinizin foruma ve konuya saygınız ortada. İmtiyazlı gençler sizi. Nasıl tufaya düşüyorsunuz ama hemen. Hadi devam edin , görselde ekleyin, yazışmalar falan he ? Yok mu daha ? lafa gelince forum kuralları, naziklik, incelik he ? Ah ah ah daha çok öğreneceksiniz çok… Buranın ivedilikle temizlenmesi gerek. Ama benden başlanmaması önem arz ediyor gibi. Ben eğleniyor gibi gözüküyor olabilirim, ama en çok size laf yetiştirerek bu sorunun devam etmesi yönünde maalesef besleyici tarafta durmak zorunda kalıyorum… Ama devam etmeyeceğim bu son, sıkıldım . Bana daha akıllı atışmalar lazım. Denemek isteyen çıkıp gelebilir. Ama bu sefer fena akılcıl saldırır ve kırarım! keşke buraya gösterdiğiniz özeni (bana laf yetiştirme anlamında) haritanıza, Mod’larınıza mesai harcasanız. Yok yani bilmem kaçıncı harita oldu da , ortada tr map falan yokta elle tutulur neyse, akıllı çocuklar sizi. Bu sefer kararlı bir şekilde yazıyorum benim hakkımda ne söylerseniz yazarsanız yazın gelmeyecek ve cevap vermeyeceğim. Belki böyle yaparsam üretime devam edersiniz
- YouTube ve Mod yapımcıları ile iş yapmış tecrübe sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Min 15.000 abonesi olanlar Çünkü o işler bildiginiz gibi olmuyorda ondan…
Hala ne yazıyor, çocuk lan bu adam… Dostlar bu arkadaşımızı kaaleye almayalım. Kendi kumunda oynamaya devam etsin. Konuyu kapatmaya, konuyu kirletmemeye çalıştıkça hala daha yazmaya ısrarla devam ediyor. Bunun bir sonu yok, büyüklük bizde kalsın yanında küçülmeyelim.