ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

bu dediğine katılıyorum başta senin gibiler olmak üzere buranın temizlenmesi lazım.

Bir ekiple iş birliği yaparken övmesini biliyordun böyle türkiye haritası yok , efsane şehileri var , gerçekci türkiye haritası vb şeyler diyordun sonra ne oldu ekipten tekmeyi yiyince elle tutulur tr map yok demeye mi başladın. İşine gelince elle tutulur tr haritası işine gelmeyince elle tutulur tr haritası yok :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

13 Beğeni

48 saat süre vermeler falan anlarsınya… :slight_smile:

3 Beğeni

Arkadaşlar artık konuyu kapatalım. Çözümü yok. Kimse de banlanmayacak ama hala tekrar edilirse artık başka çare kalmaz. Herkes ETS 2 platformuna toplulukta bir şeyler kattı. Her şey kayıt altındayken tartışmanıza bile lüzum yok. Tabii şu var yine de malum ETS 2 topluluğu AAA oyunların topluluklarına benzemiyor her zaman seviyenin düşebildiğini gördük. O yüzden kim kimin hakkında ne dediğini herkes biliyor. Kurtlarınızı döktüyseniz artık gerçeklere dönelim.

Yıl sonunu bekleyelim. Hem bizim için hem de SCS için :slight_smile:

12 Beğeni

Ağzına sağlık , anlayışın için teşekkürler @HasanOfke :+1: Gayet net ve açıklayıcı bir yorum olmuş :wink:

2 Beğeni

Seni veya herhangi birini destekleyen bir açıklama değil yalnız. Kendine pay çıkarmana gerek yok.

15 Beğeni

Onun farkındayım zaten , üstüme tabikide alınarak yazmadım zaten :wink::+1:

1 Beğeni

Yıl sonu bence çok sürprizli olacak :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

:smiley: bu kadar yazdığınız şeyleri ets2 için yazmadınız la @HasanOfke nin dediği gibi herkes kendi çizgisine dönsün… 1.49 da ne olacak sizce gençler? :slight_smile:

5 Beğeni

Tırdan inip Hasan amcanın yanına gitmek eklenebilir.

11 Beğeni

Sürprizi yada 1.49u bilmem ama yıl sonu özel canlı yayında Man tuning pack ile ilgili bi görsel yada daf tuning pack in Daf 2021 e uyarlanmış halini görmeyi isterdim bide tabiki yeni bir araç örneğin mp5

1 Beğeni

1.49’da önümüze kıran AI araçlara silah ile saldırmak gelmeli.

7 Beğeni

çok küçük düşünüyorsun :d

@Burak34 bizim oyunda vardır belki?

4 Beğeni

Sizin oyun gg

1 Beğeni

yapay zeka fixleri, isviçre, almanya rework benim tahminimce olacaklar. birde artık şu far konusunda otomatik uzun far asistanı yada viraja duyarlı farları getirseler simulasyon keyfini artırmış olurlar. far konusunda birşeyler bekliyorum artık scs’den. 1.49 ara güncelleme olacaksa asıl bomba 1.50 de olur fakat 1.49 ekim-kasımda çıksa west balkans?? :smiley: kafalar karışık

2 Beğeni

Eski günlerdeki gibi böyle isteyerek hevesli bir şekilde oynatacak şeyler olsun :smiley:

3 Beğeni

Hevesli diyince geçmişe götürdün beni, Scania S çekici geldiği zaman araca bakmaktan düzgün sevkiyat yapmamıştım.

2 Beğeni

Oyuna daha büyük şeyler geliyo da benim mi haberim yok

1 Beğeni

Kesinlikle.

2 Beğeni

Harbi neydi o hocam ya, ağzım açık sürmüştüm aracı :smiley:

Kesinlikle yapay zekaya güncelleme gelmesi lazım, selektör ve kornalara, arkadan gelen araçlara duyarlı biraz daha gerçekçi bir sistem yapmaları lazım

2 Beğeni