Aynen öyle hocam yapay zekaya mutlaka güncelleme gelmesi lazım bence, dediğiniz gibi daha duyarlı hareket etmeli iyi olur.
yapay zeka bazen otobüs modlarında falan modu görmüyor önüne atlıyor. bu sanırım modu tasarlayanlarla alakalı. örnek scania otobüs modu. o modda var bir sıkıntı. hep hasar veriyorlardı ama man mercedes vs otobüs modlarında yol veriyor ai ler
Yapay zeka marka seçiyor bilmiyorsunuz(!) Markaya göre muamele!
bence mod la alakalı bir tek o modda sorunu yaşadım. diğer modlar da olmadı. modu yapan arkadaş ai trafik araçlarının tepkisini eklememiş sanırım
Sanki Bimden Patates Alıyorsun Adamdaki Rahatlığa Bak
aga konu kapandı bitti uzatmayın artık
tek şu özellik gelse 1.49 vallahi yeter bana, şu selektörün bir işlevi olması lazım artık salak salak hareketler yapan yapay zeka için 1 km öteden selektör ata ata gidiyorum çift gidiş gelişlerde belki bir işe yarar diye
Şu konuya yazdıklarınız kadar biraz da Ats konusuna yazsanız, derdi birileri. Ancak Ats’de fazla sorun yok, anlaşılan.
Bazen yapay zeka önüme atlıyor, city car driving oyunundaki gibi stabil bir yapay zeka yerine hata yapan yapay zeka isterim, benzinlikten çıkan araç yola girince arkadan gelen duramadı çarptı normalde oyunun hatası olmasına rağmen hoşuma gidiyor, dün ana yoldan giderken sağdan kamyon fırladı zor durdum, stabil zekayı ne yapacaksınız?
hocam bunda haklısınız fakat sonda dediğiniz stabil yapay zeka demek başka birşey. tıpkı rastgele yol olayları gibi araçlar da bir anda önümüze atlayabilir evet fakat bu sürekli olan birşey olunca insanı bunaltıyor. Hele öndekini geçemezlerse konvoyda falan iyice sapıtıyorlar 2 şerit arasında 5 sn de bir git gel yapıyor. Bunu kabul edelim yapay zekanın gelişmeye ihtiyacı var
Yolda eski kasa mercedesler gördüm gerçek mi?
1.48 de Hamburg rework unda bir şey dikkatimi çekti. Önceki sürümlerde sanırım Hamburg tarafı yenilenmişti hatta anayol üzerinde giderken solda bir köprü vardı fakat orası kapalıydı yani ışınlanıp geçiyordun. orayı da aktif hale getirmişler alttan gidip. güzel olmuş. Bir de trevmünde kısa bir feribot eklemişler animasyonlu olarak o da hoşuma gitti. keşke tren yolculuğunu da bir animasyon olarak yapsalarmış güzel olurdu bence
1.48 da oyuna eklenen bazı dorse sesleri 1.48.5 ile kaldırılmış.
En basitinden kasisten geçerken dorsenin lastiklerinden tıkır tıkır sesler geliyordu.
Ancak ön lastiklerden gelen ses oyunun ilk sürümlerinden kalmaydı.
Şimdi hepsi aynı olmuş.
Atölyedeki ses modu bile bundan on kat daha iyidir.
Umarım daha iyisini ekleyecekleri için kaldırmışlardır.
Yol tırtıklarında sesler gibi unutulur gider eklemezler bir şey. Ters köşe yapıp eklerler umarım.
şimdi kaldırıma çıkıp inen tekerleri görünce benim kullandığım fizik sisteminin ne kadar harika olduğunu bir daha anladım.
Seslerle alıp veremedikleri var heralde şakası bi yana şerit tırtıklarını falanda eklememişler wb’de. İberyada çalışıyor oysa ki, umarım büyük bir güncellemede hepsi çözülür
Ses olayını nasıl düzeltemiyolar anlamıyorum,var olan şeyleri kaldırıyolar,ilginç.Ses ekibinin komple değişmesi lazım bence.