ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

8 Beğeni
  • Fasulye önemli bir nimet ve önemli bir karbonhidrattır.

Yeşil halde iken Çalı fasulyesi, Ayşe kadın fasulyesi gibi isimlerle adlandırılan çeşitleri vardır. Kurutulmuş halde de dermason, horoz, barbunya, boncuk, şeker, göbekli, börülce (karnıkara), Dombay fasulyesi diye adlandırılan çeşitlere sahiptir.

Fasulye, baklagiller familyasının Phaseolus cinsinden Orta Amerika menşeli, bir yılda yetişen otsu bir bitki türü. Günümüzde fasulyenin; Orta Amerika ve Güney Amerika bölgeleri olmak üzere iki gen havuzuna sahip olduğu çeşitli araştırıcılar tarafından rapor edilmiştir.

Aga sen ne anlatıyon ya? Ciddi ciddi bide bunu mu yazdın? Çeksene sen 3070ti ile video.

7 Beğeni

Umarım şu TruckerMP’nin Calais-Duisburg arasındaki tabakhanecilerinden değilsinizdir
Şayet öyleyseniz umarım ki hiçbir SCS yetkilisi sizi zerre kadar umursamaz

1 Beğeni

Komedi çocuk seni :slight_smile:

10 Beğeni

@HasanOfke backstage’de ne gülüyorsundur sen şimdi , çık gel. Ortam süper kral :wink:

ulan her haltı ye sonra hasan gel kurtar beniii :smiley: ne komiksin ya istenmediğin ortamda nasıl takılıyorsun kral açıklasana :smiley: sal şuralarıda evinde otur.

10 Beğeni

Evdeyim zaten kral, YouTube’uda saldım. Arada özlüyorlar diye geliyorum :rofl:

hiç sanmıyorum :slight_smile:

8 Beğeni

Ne? Özlüyorlar mıymış? Allah Allah… :smiley:

7 Beğeni

bak çocuk. burda senden daha fazla imkanı olanlar çok. burda senin gibi bilmişlik yapan yok. kendini Hilmi’ye yıkama yağlama yaparak abone kastırdığın sonra da Hilmi’ye neler dediğini burda bir kardeş ifşalamıştı. sende utanma yok onu herkes biliyor da azıcık edeple sus. yaşın muhtemelen 30 üstü ve 10 küsur yaşındaki gibi takılıyorsun. yapma bunları konuyu da meşgul etme. belli ki küçüklüğünde bazı konuların ezikliğini yaşadın büyüdün ve elindeki bireileri ile verilen imkanlarla “bilmişlik” ve kibirleniyorsun. burda senin hakkında yorum yapan herkes haklı. ve hiçbiri umurunda değil gibi insanlara tip diyorsun. amacını biliyor herkes. ama burda klavye delikanlılığı ile bir yere varılmaz. forumdaki amacın çok net ve bir saniye olsun ben napiyorum dediğin de yok. üstteki arkadaşın dediği gibi, komedisin. yazık.

14 Beğeni

Şu an konunun ets2 1.48 ile alakasını arıyorum :smiley:

8 Beğeni

Malum kişi her işe burnunu sokarsa…

9 Beğeni

Tamam tamam gittim daha da gelmem sıkıntı yok :+1: Hadi siz devam edin , 1.48, 49, 50 :wink:

selametle :brain:

9 Beğeni

Sağdan sağdan…

7 Beğeni

ETS 1.48 diye geldim fasülye bakla tarifini öğrendim bu ne arkadaş… :joy:

11 Beğeni

Kazasız belasız inşallah :person_raising_hand:

6 Beğeni

Adamın yazı stilinde hayır yok. O ayrı sinir ediyor, gıcık kaptırıyor insana.

8 Beğeni

ABS,TCS yi hiç açma bence açtığın zaman daha çok kayıyor.fren gucunude arttır, otoban da giderken yapay zeka onune kırınca hafif kaymayla kurtarilabiliyor.ama asıl önerim mouse ile kullanman .