ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

Herhangi bir araç düz yolda giderken ani fren yaparsa en çok yük ön tekerler biner. Tırlarda da aynı. Her ne kadar dorselerde bile fren olsa dahi bütün ağırlık frenle birlikte öne doğru yığılır. Çekicinin arka tekerlerinin hemen kilitlenmelerinin nedeni bu.

%125 ölçekleme😉

Artık %150 ölçeklemede ssao kapalı olarak oynayacağım

şimdi anladım hocam, ben 300

Alın RogStrix® 3070Ti OC alayı ultrada reshade+png %400 Ölçekleme de 90-100 fps taş , dertsiz dertsiz oynayın :+1: Vsnc’de açık bu arada . Bu saniyeden sonra min. Kart 3060 ve üstü, altında hiç bir oyunu optimize oynama şansımız yok :wink:

1 Beğeni

senin kadar boş adam yoktur şurda. doları bilmez gibi adamın alacak parası olsa zaten alır. herşeyini beleşe getirdiğin yetmiyor gibi, alın çekiyosun. utanmazlığın zirvesindesin murat.

19 Beğeni

Üslubun hiç hoş değil.

10 Beğeni

Siz tavsiye etmeseniz 3070ti’yı bilmiyordum çok teşekkür ederim hemen almaya gidiyorum :see_no_evil:

12 Beğeni

Fiyat performans süper kasalar var hergün onlarca videosu yayınlanıyor sistemlerin. 15-20 k bandında efsane sistemler var. Elindeki x bir sistemi okutup üzerine ekleyebildiğin kadar ekleyip gayet tabi alabiliyorsun. Doların Euronun kaç olduğunun en iyi farkında olan tiplerden biriyim rahat olsun o laf çarpanlar… 10 K kira veren, fatura ödeyen ev geçindiren biriyiz. Mesela örnek veriyorum farzı misal en basitinden garsonluk yapsan ki bizlerde gençken yaptık , aylık 12 k - 13 k maaş artı en az 1-2 k tip ile her türlü o kasalara ulaşabiliyorsunuz. Taksik taksit öder yine alırsınız duyar kasmayın, hele benim gibi bir adama sakın “geçim meçim” dersi vermeye kalkmayın. Keza yine x bir örnek veriyorum x bir kişi mesela ; 1660 kartlı bir pc’de az para değildir. Son olarak hiç bir cacığın bize beleş meleş geldiği yok :wink: evimizi barkımızı kurmuşuz yürüyoruz olay bu. Bu dandik gidisatta tabikide durumlar zor. Tersoluk herkesde var. Duyar kasmayın işinize bakın , ağzını toplayın, kibar olun biraz.

1 Beğeni

Yayıncı olduğum için “bir zamanlar” , çocuklar gelip soruyordu, abi sistemi nasıl aldın diye ? Falan filen diyorduk anlatıyordum. Biz soruyorduk ; e abicim sen nabıyon ediyon falan filen ? ; abi açıktan okuyoruz cevapları geliyordu … Babası anası bütçe bulmuş zor zahmet pc almış beyfendiler beğeniyorlardı? Ders çalışması için alınan pcler… Zırtaboz sokaklarda gezmeler falan okuldan kaçmalar … Elin ekmek tutacak, hayata tutunmayı öğrenecek insan sonra pc falan kolay , olay o yani. Linç etmektense o gençleri doğruya yönlendirmek mesele. Şükür et diyende yok tabikide en iyisine layık herkes. Ama çalışmayan mama yok demişler bey. İlk kişisel pcsini 25 yaşında almış biri olarak söylüyorum, bırakın oyunu moyunu gençler işinize ekmeginize sarılın biraz. Gece gündüz mp convoy falan akıyorsunuz. Trnin hali ortada. Yolunuza bakın , plan yapın, PC kolay. Umarım anladınız :+1: oyun bir hobi işi, ve maalesef sistem böyle bileşenler istiyor , yapacak bir şey yok …

1 Beğeni

yazdıklarını okumadım ama kesin haksızsındır

13 Beğeni

insanlara hayat dersi verme rolünü nerden buluyorsun kendinde? görende görmüş geçirmiş 60-70 yaşında dede sanır, en çok tilt olduğum insan tipi herşeyi ben yaşadım siz daha yollardan geçmedinizi havalarında olanlar. kimse size nasıl şartlardan geldiğinizi neler yaşadığnızı yada ekran kartı tavsiyesi, hayat tavsiyesi de istemedi. bu ülke şartlarında gece gündüz oyun oynayarak hayatını devam ettiren kim çok merak ettim gerçekten? en çalışkanda sizsiniz en emekçi de sizsiniz anladık. kimsenin neler yaşadığını neler çektiğini bilmeden ahkam kesmeyi çok seviyoruz millet olarak gerçekten. insanların öncelikleri geçindirmesi gereken bir ailesi kazanması gereken bir okulu mesleği, doyurması gereken bir karnı var, yaşam garantisi olmayan bir ülkede soluduğun havaya kadar vergi adı altında millleti sömüren bir düzende yaşıyoruz. O yüzden kimse kusura bakmasın ne telefon alması ne bilgisiyarı arabası evi bu ülkede vatandaşa herşey haram, ne derseniz diyin buna kimine göre duyar kimine göre boş muhabbet, en çokta şansız olan bu ülkede yeni hayata atılan gençler. millet hayatını devame ettirip ay sonunu getirme derdinde yemişim bilgisiyar ekran kartı fps derdini, neyse gereksiz uzadı, konuyu kirlettiğim için kendi adıma özür diliyorum umarım vaktinizi boşa çalmamışımdır

12 Beğeni

Ya rica edeceğim artık şu adamı bir banlayın. Burada huzur bozmaktan, laubali konuşmaktan, ona buna laf atmadan duramıyor. Ben belki üstesinden gelebilirim ama belli ki Forum’un büyük bir kısmı bu durumlardan rahatsız… Gram değeri olmayan insanların bu forumda işi olmamalı. Burası kaliteli bir ortam ve belli başlı kuralları, düzenleri var.

9 Beğeni

Gençler ne uzattınız la :slight_smile: @Murat_Arda_GULDIKEN abim ben 44 yaşındayım ve hala oyun oynuyorum neden çünkü seviyorum dediğin gibi hobilerim arasında fakat sen konuyu baya farklı çevirmişsin. Ne konuda dersen rtx 3070ti alın kafanız rahat olsun yok oyun oynayarak zaman geçirmeyin vs. bu olay yanlış bu ortamda varsak bilki seviyoruz anladın mı kısaca detaya girmene gerek yok yorum yapacaksanda.

4 Beğeni

Bana karşıt yorum yazanlar da like atanlarda hiç değişmiyor? Çizgim her zaman aynı ve belliydi. Beni sevmeyen topu topu 15-20 tip yüzünden bu olanlar, sevmeme nedenlerini de gayet tabi zaten tahmin ediyorum. Ban’lamak, iyi fikir ama saçma aynı zamanda da. Hep aynı tipler hep aynı üslup hep aynı karşıt hakaretler ve sözler. Garip ve anlamsız boş karşıt yorumlar. Garip işte ya :smirk: foruma süper saygınız var evet gözlüyorum ve görüyorum :wink: 1.48’deyiz şu an hatırlatırım … Neyse ya amaaan kim gelip ban’layacaksa arayın gelsin sıkıntı yok . Bilen zaten biliyor Murat Arda’yı … Bunca zamanda da zaten buradan bir kaç kişinin boş ithamı ile buradan atılmamam resmi gösteriyor. Anlayana. Bizim kimseye zararımız yok. Keskin sirke hesabı…

Sorun Murat Arda , forumda sorun çıkartmak değil . Tüm mesele bu :wink: Forumdaki sorunlar o bana karşıt yorum yazan tiplerin zerre umurunda değil :smirk:

Dostlar ABS ve TCS ile ilgili 1.49 da bir güncelleme olur mu sizce ? oyunu klavye ile oynuyorum dönüşlerde araç çok kayıyor ABS ,TCS açıyorum daha bi garip kayıyor yani acaba sadece bana mı garip gelıyor.

g_suspension_stiffness ve g_truck_stability kodlarının 0.5’te olup olmadığını kontrol et. Ayrıca hareketli dingillerini de. Fizik modu harici? Sürüş tekniklerini dene bir daha. Yağış modu falan da önemli. Son güncellemeler ile fizikler biraz garipleşmişti zaten. Scs forumuda bu konuya istinaden ziyaret edebilirsin :+1:

Galiba on tekerleğe dair bir tutuş barı vardı kayma ile alakalı bence menüden manuel olarak bak, oynayış kısmından :+1:

Fasulye gibi kendini nimetten saymak galiba buna deniyordu.

9 Beğeni