Bu kabinin sağa sola sallanma olayını ben çok istiyordum gerçekten teşekkürler scs. Sırf bunun için bu akşam ets 2 ye başlayacağım tekrar. ama bir sorum olacak bu özellik için kabin süspansiyon sertliği bende en solda bunu en sağa çekmem gerekiyor mu.
En sol hatırladığım kadarıyla zaten en yumuşak olan ayar sağa çekersen süspansiyonu daha sertleştireceği için daha az hissedebilirsin bu özelliği bence. En solda kullanmak mantıklı gibi bana göre şuan.
En solda da daha çok sallanır gibi geliyor bana.
ortaya alıp bir dene istersen
Aynen akşam bakacağım.
1.46 da iki tane hata buldum.
Dörtlü sinyalin sağındaki gösterge çalışmıyor.
Burada ispanya plakası seçtiğim halde avusturya plakasında kalıyor ve değişmiyor.
Birde dorse tırın plakasını alıyor o yüzden dorsenin plakasını tıra almak zorunda kalıyorum.
Sanırım haritanın bazı yerlerinde foto yakalama özelliği gelecek, aynı online billboards gibi. Şuan test aşamasında, testin sonucuna bağlı olarak oyuna eklenip/eklenmemesi kararlaştırılacak.
Ayrıca seneyi, 1.46 full > Texas > Feldbinder > Yıl sonu yayın > Finish şeklinde bitiricez gibi.
Tahrik mili torku ayarı gelmiş. Açık beta yeni geldiğinde sadece açıp kapatıyorduk şimdi ise sadece ayar yapabiliyoruz.
Tarihi öneme sahip yapıların yerlerini gösteren simge geliyor.
Hımm…
Happy Hauloween Event normalde 6 Kasımda bitiyordu. 1.46 çıkışından sonraya ertelendiğine göre;
1.46 tam sürüm Kasım sonuna doğru çıkabililir!.
Büyük ihtimalle Man Tgx 2020 de dlc olarak gelecektir, ondan haber var mı? Veya en ufak teaser
Hi everyone,
A new ETS2 build 1.46.0.33 is available in public_beta on Steam.
This build brings a redesigned photo album. - there are not multi-language strings, use English, please.
-
This build brings a redesigned photo album. - there are not multi-language strings, use English, please.
-
0200313 - Spain - AP-7 - near Barcelona - add additional navigation sign)
-
0199813 - validation - [traffic_vehicle_chain] Unable to find vehicle data *)
-
0197342 - scs_gooseneck - Misplaced strobe lamps
-
0179974 - Low Bed - landing legs shadow
İş işten geçtikten sonra açık betaya gelen son güncellemeyle birlikte feldbinder dlc ve street art paintjob dlcsini kaldırmışlar. Feldbinder neyse de çıkmayan , duyurulmayan dlcyi (street art paintjob ) komple açık betaya eklemek nedir ya .
Dlc lerin içinde elle tutulur bişeyler var mıydı? Açıp baktın mı?