ETS 2 - 1.46 Güncellemesi [Ana Konu]

Strest Art Paintjob da vardı . Dlceyle gelecek olan skinler belliydi . Dorse için kaç tane tır için kaç tane skin gelecek hepsi belliydi. Buraya atmak isterdim ama nolur nolmaz diye atmadım . Artık çıkınca görürsünüz.

1 Beğeni

Street Art DLC’si paintj job işte klasik boya paketi öyle merak edilecek bir şey değil SCS forumda paylaşılmıştı. Fakat oradaki paylaşımlar silinmiş.

1 Beğeni

yok hala duruyor 2 çekici, 1 dorse skini gördüm

Benim gözümden kaçmış demekki :man_shrugging:

1 Beğeni

Bu da geliyor bugün. Heyecanlı mıyız? Hayırrrrrrrrr.

2 Beğeni

SCS yılda 2 güncelleme yapsa yeter aslında, her seferinde promods falan bi sürü uğraştırıyor

2 Beğeni

valla ben yine promods 1.46 ya güncellenmeden sürümü değiştirmeyeceğim. o moda göre oyunu güncelliyorum. bir de rus map var tabi.

1.46 tamamlandı!

https://www.simulasyonturk.com/euro-truck-simulator-2-1-46-guncellemesi/

konu düzenlendi
sıradaki güncellemeler görüşmek üzere bundan sonra yeni dorse dlc, man 2020, yılbaşı etkinliği size yeter

9 Beğeni

Uzun bir süre takip edemiyordum gelişmelerden yeni yeni bilgi sahibi oldum ve şunu anladım, oyun gelişiminde eskisi gibi haritalar, skin paketleri, dorse paketleri çoğunluk verilmiş. Yenilik olarak bir kaç eklenti yapılmış, sonuç olarak sene sonuna geldik sayılırız ve bu süre zarfında oyuna ağım şağım yenilikler getirilmemiş şahsen bu durum beni mutlu etmedi çünkü bilindik şeyler, neyse umarım yeni senede artık farklı yenilikler vs. görebiliriz diye umut ediyorum…

3 Beğeni

Bütün gps modları falan gitmiş, saçma sapan bir güncelleme. Ekledikleri de ahım şahım bir şey olsa bari, gam yemezdik.

Fotoğraf stüdyosu yenilenmesinden dolayı reshadele foto çekemiyorum :disappointed_relieved:

Tahrik mili torku bende tik olarak değil çubuk olarak ayarlanabiliyor, neden tik olarak görünüyor ki o zaman internetteki resimlerde?

1.46 açık beta ilk geldiğinde tikle açabiliyorduk ama sonra onu çubuk olarak ayarlama yaptılar. Sadece sende değil herkes de öyle . Kapatmak istersen en sola al kapanır.

1 Beğeni

Blogda hem ETS 2 1.46 hemde ATS 1.46 postunda driveshaft ile ilgili yanlış resim paylaşılmış.

1 Beğeni