ETS 2 - 1.46 Güncellemesi [Ana Konu]

Ah be Man Tgx 2020 neredesin karanlık gecenin soğuk sokaklarında seni arıyorum :pensive:

5 Beğeni

şuan için hem ats hem ets 1.46 sürümü içler acısı umarım 1.46 sürümünde elle tutulur bir şeyler vardır

MAN’ın içine ettiler bu saatten sonra gelsede olur gelmesede olur, keşke yılbaşı yayınında MAN ı göstermeselerdi

4 Beğeni

Yılbaşın da söylendiği gibi harita, tır, dorse…(Gerçi unutulmuş :flushed:)

3 Beğeni

bunlar gösteripte vermeyenlerden

2 Beğeni

7 Beğeni

aynen öyle üstat

Sizce Feldbinder yakında gelir mi?

1 Beğeni

27 ağustos 2021 de yayınlanan " feldbinder’i ziyaret ettik" bloğundan başka hiç bir halt paylaşmayan scs hayatta yakında dlc yi çıkarmaz çünkü Allah’ın kronesini bile 1 den fazla blog paylaşıp öyle çıkarmıştı (yanlış hatırlamıyorsam) o yüzden yakında feldbinderin geleceğini sanmıyorum ama;
Feldbinder in gelmesi için sahip olunabilir tanker dorse lerin olması gerekiyordu ve artık bu mümkün sadece kimyasal tanker kalmıştı oda 1.46 ile geliyor. Herşeyin bir yeri ve zamanı var 1.48 belki

4 Beğeni

Belki de 2.0…

3 Beğeni

Yok ben tahmin yürüttüm hocam, Ats’de nasıl Lode King dlc’si gelmeden step deck dorse güncellemesi geldi ise bunda da böyle olabilir mi? Diye düşündüm. :upside_down_face: :sweat_smile:

1 Beğeni

ets 2 şeyi yazmayınca uzun süre gerçekten meditasyon oluyor

(burada önizleme görüntüleri şu an attack modda olduğu için çıkmıyor bu hafta içi durum değişir)

7 Beğeni
2 Beğeni

videoyu nasıl çekicem kararsızım

3 Beğeni

Sadece 10 saniye tır sallanmasını göster shortta yeter :joy:

4 Beğeni

Ya bu kişisel kimyasal tankerler zaten gelmemişmiydi 1.45 de :thinking: ne fark var ki

Şu navigasyon ekranında ne değişmiş merak ediyorum ama gram oyuna girip bakasım gelmiyor :smiley:

1.45 de gelen yakıt tankeri 1.46 açık betayla gelen ise kimyasal taşıma tankeri. Kimyasal taşıma tankerleri yanlış hatırlamıyorsam baya önceden beri oyunda firmalarda vardı bu sürümde sadece sahiplenebilir yaptılar.

3 Beğeni

Boşuna ümitlenmeyin hocam
F max modundaki gibi birşey değil hatta gelmeseydi olurdu

Resmen güncellemeyi dolu göstermeye çalışmışlar bende animasyonlu falan birşey zannettim ama nerede ha unuttum yapmasını beklediğimiz kişi scs software

(Ben de güncelleme yapmadım bu videodan baktım)

2 Beğeni

Hmm şimdi anladım teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni
14 Beğeni