Biz arkadaşlarla 12 adet mod ile birbirimizi lobiler kısmında göremiyoruz steam arayüzünden katıl diyerek giriyoruz
steam aracılığıyla bağlanmayı hiç denemedik. bu yüzden barsan skinlerini kullanamadık dün akşam
@DrBaron
Akşamdan önce yayın var.
TEMSA Safir II ile dolaşılabilir. Dün videodaki modlar geçerli olacak.
Güney Marmara haritasını manifest üzerinden 1.42’ye yaptım. Oradaki yerlere de gidilebilir.
MP’ ye uyumlu diğer tüm farklı otobüs modelleri de beraber denemek lazım aslında.
farklı otobüsler yüklenebilir tabii travegoyu farklı bir siteye yönlendirip izin istediği için indirmedim
pek mesele değil
Her güncellemede bir ülke yenileseler iyi olur bundan sonra.Denildigi gibi Orta Avrupa ülkeleri bomboş ve sıkıcı ülkeler oldu oyunda.Promods ile biraz tahammül edilebiliyor yoksa.
Avusturyada Alpleri nasıl yapacaklar merak ediyorum.Colorado gibi daglik yollar bizi bekleyebilir.Bundan sonraki yenileme çalışması İsviçre için olur büyük ihtimal bu sebeple.Almanya için yaptıkları yenilemeyi beğenmiştim.
sana vermiştim özelden aslında indirilebilir halini…
@Swanky bende sadece serviste ‘‘Tamir Et’’ kısmında sorun çıkıyor ama diğer dediğin sorunları yaşamıyorum.
@homelander fazla mod kullanırsanız fazla sorun yaşarsınız, eğer mod kullanacaksınız tavsiyem tam sürümü bekleyin…Ayrıca fazla mod kullanınca doğal olarak performans sorunları yaşamanız da gayet doğal bence
70 mod limiti olması saçmalık o zaman
–
39’ un üzerinde modu aktif edip oynayabilen var mı?
Ağalar şu sorunu nasıl çözebiliriz ? arkadaşta public beta 1.42 yazması gereken yerde public beta 1.41 yazıyor
oyun sürümü 1.41 bu arada
şahsen bende sadece kabin ayarı ve hasar sorunu var depo olayı yok
Modlu sunucuya girmek icin davet atmaya gerek yok, filtrelerde modlu sunuculari gösteri işaretlemeniz yeterli.
1800 derece mevzusu otobüslerde güzel ama çekicilerde kötü gibi oluyor başka araçları deneyip test edeceğim. Ama ilk örnek video muhtemelen otobüs üzerinden çekilebilir. Baya iyi oturuyor.
Daha uzun ve dingil sayısı fazla olunca…
Arkadaşlar Hasar olayını yaşayan var mı ? veyahut çözebilen var mı ?
şimdilik motor değiştirerek çözebilrisin hasar sorununu
Direkt parça yerine girip birşey değiştirmeyip siparişi tamamla derseniz tamir oluyor.
Oyuna tandem dorse mi geldi anlamadım. Yabancılar tandem kullanıyor
Mod kullanıyorlardır
1.42 de aracımda hasar olmasına rağmen, servis de hasar 0 gözüküyor. Bunu yaşayan oldu mu?
TR extended map - Güney Marmara map ve temsa modunu kullanıyorum.
Temsa moduyla alakalı servise girip parça değiştir aracın aldığı hasar sıfırlanıyor.