ETS 2 - 1.42 Güncellemesi (Ana Konu)

işte bazıları görünmüyor bazıları görünüyor ext interior modelle de alakalıdır modların uyumluluğuyla da

2 Beğeni

Modlu mp’de kişi limitinin az olması şart gibi ya. 2 kişide bile performans düşer diye düşünüyorum, düşünsene 5 tane actros mp5 peş peşe gidiyosun ve diğerleri ai değil.

1 Beğeni

trafik modelleri şart olacak galiba mp için daha az poligonlu ve optimize modeller

1 Beğeni

Bazıları 128 kişi girmeye çalışıyormuş :smiley:

11 Beğeni

Bu biraz stonks memei olmamışmı ama.:smiley:
Convoyda 8 kişi sınırı vardır.
Scs mod desteğini convoy için açar.
İnsanlar 8den fazla kişinin katılması için mod yapar.
Scs;

3 Beğeni

2022’de resmi olmayan sürekli açık sunucu sistemini bile çözecekler. SCS yapmadan önce her zaman modcular yapar.

5 Beğeni

assetto corsa sunucuları gibi sunucuda belli modlar olsa ve sunucular 7/24 açık olsa sunucuya da sadece o modları indirenler girebilse keşke keşke keşke xd 2 seneye böyle seyler görürüz umarım

3 Beğeni
17 Beğeni

Çalışan bildiğiniz güzel otobüs modu var mı acaba?

1.42 open betaya katıldım. oyunu her açtığımda tırın deposu doluyor ve kamera ayarı sıfırlanıyor. sizce neden olabilir?

Yabancılar sınırları zorluyor.
https://scontent.fist6-3.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/243527915_3032130837107260_1514807251008832116_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=bPcYvxBbNTEAX_hbMtV&_nc_ht=scontent.fist6-3.fna&oh=81764e10f388b1d9f81f5a31a7f4fcd4&oe=617E48EC

17 Beğeni

Nasıl 11 Kişi oluyor sunucuda?

2 Beğeni

Sanirim sii dosyasinda 8 komutu devre dişi birakilmiş yada değiştirlimiş uğraşmak lazim map detaylarini buldum mesela

2 Beğeni

Arkadaki 3 volvo’yu Photoshop ile koymuşlar. Normalde Ludwig Transport’ta o volvo’dan bir adet var :smiley:

7 Beğeni

16 Beğeni

1.42 betasına katıldım, oyuna ne zaman girsem depo yarılanmış halde oluyor. Sizde de var mı aynı sorun?

Depoda sorun var, servisten çıktığında kabin ayarı bozuluyor, araç hasar aldığında serviste tamir ettiğin halde hasar takılı kalıyor eğer aracı garaja gönderip bir başka araç alıp sonra tekrardan hasarlı aracı alırsan hasar sıfırlanıyor düzeliyor. Bu gibi bir kaç problem var ama scs halleder merak etmeyin.

3 Beğeni

Oyuna mazot çalınması gelse fena olmazmış.

2 Beğeni

dün yapılan konvoy

performans sorunlarını görebilirsiniz yine de güzeldi
dün akşam yayın yapamadık ama bugün akşamdan önce açıyoruz

13 Beğeni

39 moddan sonrasını aktif edip oyuna girince lobiyi kimse bulamıyor bu sorunu yaşıyor musunuz sizde?