200 Tane modu sadece 12 adete indirdim şifresiz rarlarda bi sorun yok bende.
tr extended nasıl çalıştırdınız 1.42 de
Bu daf taki direksiyon sorunu çözülen var mı?
O sorunu scs güncelleme ile halledebilir
Bizim yapacak bişeyimiz yok sanırım
MP’ye mod desteği geldiğine göre konvoylara Skoda ile giriş yapabilirim o zaman ![]()
Şuanda Trextended, Fmax, RJL, Grimes’in son bahar modu, SiSL Mega Pack, Krone MegaLiner Dorse ve birkaç interior ışığı modlarını denedik ve sıkıntısız çalıştı.
Ambarlı’dan yük alabilmek için Megaliner dorseleri bırakmak zorunda kaldık.
Ses modlarını kullanabiliyorsunuz ama şuan sanırım diğer oyuncuların modlu araç sesleri sizde duyulmuyor. Modlu korna sesleri geliyor ama motor sesleri gelmiyor.
Harita aktif edince oyuncuların isimleri haritada yazmıyor.
70 tane modun beraber oynadığın kişide de, eksiksiz şekilde olması gerekmiyor mu? ![]()
Şu haliyle bile baya zor olacak bütün modları arkadaşlara dağıtmak.
Şuanda yaşadığım sıkıntı: Konvoy’a girerken mod işlemesi yaptıktan sonra yeni mod yüklerseniz tekrardan mod işlemesi yapmanız gerekiyor yoksa mod eksik gözüküyor. Tekrar işleme yapmanız için herhangi bir buton olmadığı için mecburen pc restartlamanız gerekiyor.
Yeter ki tek sıkıntı mod paylaşmak olsun, onu hallederiz ![]()
1.42 de calısan otobüs modu lazım acilinden :d
işte şimdi tadından yenmez
Evet aynı modlar olması zorunlu
Eğer mod yapımcısı sesi uyarlamamışsa duyamazsın, onun yerine orjinal sesi duyarsın.
Bu hatayı bildir sen en iyisi, buna çözüm bulunur.
modları düzgün eşitleyen var mı?
akşam sadece fmax (atölye) kalana kadar modları kapattık yine fmax uyumsuz diyor.
Aynı sorun dün Trextended’da oldu bize. Modu yükledikten sonra bilgisayarı restartladım oyuna girince 99 modu eşitledi ve düzelmişti.
İstisnasız her modda eşitleme olucak mı? Mesela ben diğer oyuncuları etkilemeyecek bir mod yükledim, ses veya navigasyon modu gibi. Bu durumda diğer oyunculara da zorunlu olucak mı bu tür modlar
Fs gibi olsa keşke, olmayan modları indirse her şey rahatlayacak
Peer to peer çok imkansız değil, hatta host edebildiğimize göre zaten yapılmış
zaten olay öyle ama diğer modları yine kişiler kuracak
şu an convoy ilk çıktığı gibi sıkıntısız bir olay var kafaya takılacak bir problem göremedim
modları senkronize etmesi klasörde olan yüklü modları öğrenmesi mantıklı çünkü yine binlerce insanın olduğu yerde buluşuyoruz sorunsuz oyun için bu şart belki esnetilir ya da gereksiz modları gerçekten yüklü bulundurmayız artık ne gerek var o çöplüğe? ![]()