Derece olayı modlardaki gibi. Aslında dönüş açısı aynı kalıyor yalnızca direksiyonun dönüş sınırı değişiyor. Yani tekerin açısı aynı kalıyor, 1800 dereceye ayarlayınca 900 dereceye göre iki kat hızlı döndürüyor. Madem modlardaki gibi olacaktı yıllardır neden eklemediler anlamış değilim.
Ben de de aynı
Bu ekran her seferde geliyor mu yoksa bir defaya özel mi?
Benim ilk denememde geldi . İkinci defa daha girmedim.
Edit: Galiba profildeki modu değiştirince veya profile yeni mod ekleyince tekrardan geliyor.
70 adet Mod sınırı var fazlası olursa giremiyorsunuz mpye.
70 mod gayet yeterli. Fazlasına da hiç gerek yok bence.
70 adet modu kim kullanır ki? Her mod birbirleri ile uyumlu olmayabilir.
ETS 2 ve ATS için 1.42 güncellemesi açık betası başladı!
Convoy multiplayer için modlama desteği
Yenilenen Force feedback sistemi
Direksiyon simidi animasyonu dönüş derecesi ayarı(1800, 2520)
ETS 2 ve ATS için 1.42 güncellemesi açık betası başladı! “Convoy multiplayer için modlama desteği”
Usta öyle deme 150 mod vardı profilde.
Allah aşkına ne modu onlar paylaş da biz de görelim
olay çok güzel ama nedense böyle sıradanlaşmış şeylere artık sevinesim gelmiyor diğer oyunlarda her şey bir standarta oturdu
bazen geriden gelmek kötü
SCS’nin bu sene elle tutulur tek şey Multiplayer olayı bence. Onun dışında çok boş.
1.42 daha boş bence mod desteği neysede yanında çerezlik bi lyon verselerdi bari
Bu tobragonun sign on your truck modu da ne çekti ya. Adam güncelledikçe SCS sürüm yükseltiyor
İnşaallah bu getirilen 1800 derece yalnızca direksiyon dönüş animasyonundan ibaret değildir.Aracın kullanımına da etki edecek şekildedir.
Şu sıra iş, güç, şartlardan ötürü oynayamıyorum
Çünkü daha önce getirilen fizik/süspensiyon özellikleri ve daha bir çok şey ancak bu 1800 derecelik kullanımla bir anlam kazanacak
900 derece direksiyon seti olanlar için bu 1800 derece nasıl olucak
70 tane mod desteği benim tırın mazotuna yetmez En azından yüzde 25 arttırmaları lazım. Bazı modların eklentileri var bir de.