ETS 2 - 1.42 Güncellemesi (Ana Konu)

FFB videosunun montajı az önce bitti. Bu akşam yayında :slight_smile:

1 Beğeni

:heart_eyes: :heart_eyes:

ETS 2 ve ATS için 1.42 güncellemesi ile gelen yeni Force Feedback sistemini test ediyor ve değerlendiriyoruz.

13 Beğeni

Yeni Scanialara 500 beygirlik olanlar için yeni motor sesleri eklenmiş.

Ben bir değişiklik duyamadım, İnline6 için 1.37 de gelen sesler devam ediyor. (1.42 sürümündeyim)

1 Beğeni

Bir eksiklik fark ettim. Yeni bir tır modifiye ediyordum garajda, az ışıklandırdım sağını solunu ama yeni ışıklandırmada fazla aydınlanmıyor. Bunun gece nasıl gözükeceğini bilsem çok çok iyi olur daha satın alırken veya servisteyken. Yani bir gece butonu getirilmeli modifiye sırasında karanlık olacak şekilde ki nasıl aydınlanıyor görebileyim.

3 Beğeni

Tırı modifiye edip satın aldıktan sonra gece nasıl görükeceğini resim ayarlarından günün döngüsünü gece yaparak görebilirsin sanırım.

1 Beğeni

Arkadaşım rjl scania low deck kullandığında bende ön tarafı içerde gözüküyor bu sizdede oluyo mu?

konvoyda lowdeck kullanınca yerin içinde görünüyor ya

1 Beğeni

Ve farlarda aşırı parlama sorunu mevcut.

3 Beğeni

Düzeltilmesi gereken bir durum var. Benim o an bulunmadığım herhangi bir şehrin galerisinden bir tır satın alıp sür dediğimde beni hemen ışınlıyor oraya ve harita gözümün önünde çiziliyor asset’ler, yollar, dağlar, taşlar vs. Yükleme ekranı girmesi gerekli bizim o durumu görmememiz için. Kalite algısını düşürüyor.

7 Beğeni

Ve scs aralıktaki yılbaşı yayınına kadar inzivaya çekilir…

4 Beğeni

Yok ya arada bi tane yeni çekici yayınlayacaklardır. Bu arada DAF XF neden hala gelmedi anlamıyorum.

3 Beğeni

Sonbahar demişlerdi galiba bende bekliyorum :smiley:

1 Beğeni

neyse ki az kaldı ya yıl başına :smiley:

1 Beğeni

Yeni Daf ın direksiyonunda bir sıkıntı var direksiyon küçülmüş gibi

2 Beğeni

Aynı hata bende de var direksiyon bir garipleşmiş

2 Beğeni

Navigasyon da kötüleşmiş sol camada yansıma gelmiş

1 Beğeni

KABİN ŞÖFOR MAHALİ

Bu interior gerçekteki hali burada da direksiyon küçük ama oyundaki biraz tuhaf durmuyor mu şu an şimdi bir video izledimde pek abonesi yok o adam düzelmiş diyor.

2 Beğeni