steamden dosya doğrulaması yaptın mı?
Yapayim, bende iberia dlc si suan yok , ondan midir neyse bi bakimde .
Betalardan hiçbirini ki sececegiz? Yoksa altindakini mi
Ayrica, dosya dogrulamasi yaptim yine olmadi. Steamdan bir mod mu aktif acaba .
Steam’den mod aktif edilmez abone olursun sadece. Oyunun giriş kısmından hiçbir mod aktif olmadığından emin ol, beta kısmından hiçbir seçeneği seçmene de gerek yok. Oyun güncelse sürümün 1.41 ise konvoya girebilimen lazım.
Sıfırdan profil actim oldu. Ama kayıtlı full seviyeli bitirilmiş oyun profilinde acilmadi konvoy, acaba mod olarak mi goruyor bu profili?
betaydayken mod aktif miydi acaba ondan mı oldu hatırlıyor musun
@BabyYoda gerçi paylaşmışsın ama
Eğer daha önceden kullandığın modlar araç veya parça ekliyorsa ve modları devre dışı bırakmadan önce modlu aracı satmadıysan oyun seni hala mod kullanıyor olarak algılar.
Ben tır modu yapmam hic, otobusle ilgili yapardim ve onuda kaldirdim zaten. Acaba full bitirilmis kayitli profili tekrar silip yuklesem . Olur mu diye dusunuyorum.
Ben mod derken single kısmı için olanı kast ettim. Çoğu mod yapımcısı tam sürüme geçmesini bekledi oyunun, onu dedim.
Otobüs modunu kaldırmadan önce sahip olduğun otobüsü satmış mıydın peki ?
iyidaa, onumu satacaktım bide. Direk kaldırdım valla. Ama modu geri yukleyip satarım. İnsallah dedigin gibi olur…
modları profilden kapatıktan sonra game.log dosyasını silip convoya girmeyi denedin mi ?
Haydaa, arkadaş onu denedin mi bunu denedin mi.d dur bakem onuda yapacagim.d ayrica hangi dosyanin icinde o dedigin dosya.
\Documents\Euro Truck Simulator 2 burda game.log.txt isimli dosya
Dedigin dosyayi sildim ama bu modlari kaldirdigim halde acik modlar diyor mod yoneticisinde. Ayrica hala bu sekilde konvoya katilamiyorum.
Modun üstüne tıkla daha sonra sol tarafa taşı.Hepsini bu şekilde listeden kaldır sonra tekrar dene.Mod klasöründen modları kaldırman yetmiyor.
Heh be simdi oldu , az once desigini yaptim ama onaylamadna cikmisim. Sagolasin
Işıklandırma ile ilgili herhangi bir gelişme yok değil mi?
1.41 de mod desteği var konvoy özelliğinde kullanilmiyor.