ETS 2 - 1.41 Güncellemesi (ana konu)

Konvoy için modlama deateği ne zaman gelir tahmini olarak bir duyum var mı?

her gün bu soruyu görmekten ben bile sıkıldım gerisini siz düşünün :smiley:

8 Beğeni

Sen modlama desteğini cikarmicaksinya.d sen niye sıkılıyorsun :grinning:

modlama desteği elbet gelecek işte. bunun ne zaman geleceğinin cevabını bilen adamın burada ne işi var? bilse bile niye söylesin resmi kanallar açıklamadan? her gün bu konu altında devamlı aynı soruyu konuşmanın ne manası var anlamış değilim.

4 Beğeni

anlamayan anlamıyor istersen megafonla bağır 2 güne yine gelir ne zaman mod desteği geliyor modsuz yapamıyorumcu tayfa :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Valla ben ilk defa sordum ve sorna var mi bilmem. Ayrica bu aralar konularda çıt yok biraz yazalım çizelim dedim :grinning:

belki ben çıkartacam nerden biliyorsun. böyle dediğin için 2021 yılında dahi gelmeyecek mod desteği. yandın

5 Beğeni

İyi bayramlar. 103,37 mb güncelleme geldi acaba nedir dicemde ufak bir detaydır herhalde :slight_smile:

2 Beğeni

1.40da ışık güncellemesi geldi ama hala eksiklikler var.
Şoför camına muavin tarafından yansıma. Bu saçmalığı bir türlü fixleyemediler. Yansımayı da kapatamıyoruz herhalde.
Ayrıca tünel çıkışına doğru karanlık olması gerekirken gereksiz bir aydınlanma oluyor. Yani tünelin ucu görünmeden tünelin ucundaymış gibi bi aydınlanma oluyor. (Bu durumu ne kadar doğru anlattım bilmiyorum ama anlayan birileri mutlaka olmuştur.)
Tünellerden birden aydınlık ortama çıkınca göz kamaşması gibi bir şey oluyordu başta o da artık yok.
1.41de de co-op diye iyi uyuttular bi de modsuz.
Artık 1.42de hedeflerinde neler var bilmiyorum ama yansıma ve tünel meselesine 1.41de bir çözüm gelmeliydi.

1 Beğeni

58.7 mb güncelleme gelmiş.

3 Beğeni

1.41.1.5

• Added support for invite from Steam
3 Beğeni