ETS 2 - 1.41 Güncellemesi (ana konu)

Euro Truck Simulator 2’nin merakla beklenen 1.41 güncellemesi nihayet tamamlandı. 1.41 ile ETS 2 için yeni bir multiplayer modu olan Convoy eklendi.

8 Beğeni

Sanırım konvoy listesindeki isimlerden bahsediyor. Eğer steam isminin içinde şekilli harfler varsa gözükmeyebilir.

Yorgunluk simgesi gelmemiş hala. Aktif etmeyi mi unuttular?

benden bu kadar bizi f1 paklar

9 Beğeni

Steamdeki ismimde şekilli harfler vardı düzelttim oldu Teşekkürler

oyun içi ismi konvoyda arkadaşlar ismimi soru işareti olarak görüyordu sorun çözüldü teşekkürler

bu ışınlanmayı nasıl yapıyoruz ben f9a bastığımda yere oturmuyo araç

@Eren_Yildiz ctrl+f9 ile ışınlanabiliyorsun.

3 Beğeni

Arkadaşlar bende, kayıtlı bitirilmiş profil var. Her sürümde calisiyor buyuk ihtimal 1.41 sürümünde de calisacak. Mesela konvoy multiplayer yapsam mod diye algilamaz dimi. Suan modlama destegi yok herhalde?

profilde mod aktif değilse çalışır.

F1 videosu ne zaman geliyor Simuş Amca :smile:

2 Beğeni

montajda az önce çektim bitirdim :confused: fransayı tam bitirmiştim ki dedim son tur zor olsun pat zorluğu değiştirince yarış yeniden başldı video orada bitti zaten artık yayında devamını yaparız

4 Beğeni

1.41 sürümünü betada hiç tecrube etmedim. Mod desteği olmayışının sadece betaya özgü olduğunu düşünmüştüm. Yanılmışım. Benim gözümde hiçbir kıymeti olmayan bir güncelleme oldu. Mod ile oynayamıcaksak hiç bir anlamı yok.

6 Beğeni

Ya ne kirkenescisi kardeşim sen beni tanıyormusun sen benimle bir kere oyuna girdinmi, benimle muhabbetin oldumu? Mod desteği olmayışına sitem edişim seni neden rahatsız etti. Unutmaki bu oyun 2012 çıkışlı bir oyun. Topluluğun bugüne kadar gelmesindeki en büyük etkenlerden biride modlama desteğidir. Unutmaki TruckersMP de bir eklenti,mod.

TruckersMP’de mod desteği varmış gibi konuşmayın, zaten yakında mod desteği gelicek :upside_down_face:

1 Beğeni

TruckersMp nin kendisi bir mod. Sana TMP de mod desteği var diyenmi oldu. Ayrıca mod desteğinin geleceği ile ilgili verdiğin bilginin kaynağı nedir? kaynak belirtirmisin.

Notable issues / not yet implemented:
“Mods in Convoy mode are not supported in the initial release.”
AI vehicles might disappear when a player disconnects.
Lifting bridges are not synchronized. They will be stationary for the initial release of Convoy.
Steam invites work only through the Steam overlay.
CB radio broadcast (hotkey “X”) interferes with the text input line.

4 Beğeni

zaten yazıyor şuanki sürümde mod desteği yok diye yani ilerleyen sürümlerde olacak

1 Beğeni

Teşekkür ederim kendi adıma ve bilgisi olmayan park üyeleri adına

1 Beğeni

Yav, bütün modları kaldırdım. Konvoya katilamiyorum. Bu betalar kısmına bisey yazmyacagiz dimi. Yada plakm world of truckstan ayarladim diye mi katilamiyorum bi yardim edin beyler :grinning:

2 Beğeni