Bence gayet iyi görünüyor, abartılmamış gibi.
Düşük ayarlarda oynayan için bir fark olacağını sanmıyorum bu arada
Bence gayet iyi görünüyor, abartılmamış gibi.
Düşük ayarlarda oynayan için bir fark olacağını sanmıyorum bu arada
ETS 3
Bu daha ETS 2. ATS’de gördüğümüzde muhtemelen krizler geçireceğiz. Dümdüz yollarda sürdüğümüz ETS 2’yi bile mükemmel bir hale getirmiş. Haritanın da etkisi var ama beklediğimden kat kat iyi olmuş. Hollanda, Belçika taraflarını bile tekrar gezmek farz oldu.
Hollanda,Belçika taraflarına yeni ışıklandırma ile gidersen grafik modlu ETS1 olur
Her şey çok iyi ve güzel olmuş
Evet herşey gayet iyi ama ses hariç. O ney öyle ya, tez vakitte seslere de zaman ayırırlar umarım
ETS 2 Iberia DLC’sinden ilk oynanış videosu yeni ışıklandırma ile birlikte yayınlandı
birkaç görüntü ekleyip ilk izlenimleri yazdım artık kalanı
ayrı bir videoya
çok büyük sıkıntı yaratan şeylerden kurtulmuşuz öyle anlaşılıyor videodan görüntü aldım koydum ama ona bakınca tam anlamıyorsun ancak videoda oynandığını görünce bir başka gerçekten
meanwhile in turkey
“Bence değişti denecek kadar bir değişiklik yok” twitterdan
kabin içinde sesler gerçekten kötü kulağı tırmalıyor halen geri kalan her şey güzel görünüyor
İberianın zaten mükemmel olacağını biliyordumda ışıklandırma ile birlikte tahin,pekmez gibi olacağını hiç düşünmemiştim.
Abi. Efsane olmuş ya Allah’ım lütfen bu elimdeki sistem bu güncellemeyi kaldırsın…
Görüntüler çok iyi olmuş da sesler sanki daha da kötüleşmiş? gazı bırakınca kamyondan ses gelmiyor
videodaki mp4 mü mp5 mi karar versen
Daha önceden de yazmıştım yine yazayım oyun seslerinin bas frekansları çok düşük o yüzden seslerde haif tenekelik hissi var.Bir de antianalyzing sıkıntısı biraz devam ediyor gibi ama onun dışında muhteşem:)
work in progress olması nedeniyle bir şey diyemiyorum ama sesler için ciddi bir güncelleme olacağını ummak istiyorum ama yine de biz 1.40’tan sonra ses modlarını kullanmaya devam edeceğiz kaçışı yok
Kreichbaum ve EVR var. Bi de ses için uğraşırlarsa 1 senede onu köpürte köpürte önümüze koyarlar.
TML, EVR ile sesler için anlaştıysa SCS’de Kriechbaum ile anlaşmalı.
Zaten her 2 oyunda da genellikle onun modlarını kullanıyoruz.
SCS’den beklentim büyük bir DLC duyurusunu veya ilk oynayış videosunu yeni çıkacak bir tırla yayınlama gibi bir sürpriz. Ama 2016dan beri oyunu takip ediyorum hiç olmadı. Mesela yeni gelecek bir çekici için ufaktan bi foto veya teasar yayınlanır. Millet bi heyecanlanır twitter, youtubeda falan bi yorum atar aaa acaba şu tır mı yoksa bu mu? Aradan 1-2 hafta geçer, sonra yeni fotoğraf ortaya çıkar. Acaba interioru yeni olanı mı getirirler? Millet ne zaman gelcek diye heyecanla beklerken 1 ay sonra çıkarsa iyi. SUYUNU ÇIKARMA SCS!
Reis koskoca SCS firması. Biz akıl ediyorsak SCS akıl edemiyor mu (!) Onlar en iyisini bilir.
Seslere şikayet edenler genelde ses modlarına ve evr seslerine alışmış olanlar oluyor (Bu benim düşüncem, herkesin kulağı, zevki farklı tabi) çünkü bu orijinal sesler onlara farklı ve kötü geliyor, bunu daha önce Selçuk Bey Hasan’ın yayınında söylemişti ve dediği doğru çıktı bence. FMOD ilk geldiğinde sesler kötüydü evet ama bence şimdi daha iyi. Bu güncelleme de biraz daha iyi olacağına düşünüyorum.