ETS 2 - 1.39 Güncellemesi [Ana Konu]

Krone megaliner modu da patlamış sanki

Hainler edirne ve tekirdağımızı adriyatiğe gömmüşler.:smiley:

2 Beğeni
5 Beğeni

Koca bir güncellemede bi Calais’i yenilemişler bi de low bed dorse gelmiş başka bir şey yok :slight_smile:

3 Beğeni

Onu bende farkettim video 3 dakika,2 dakikası lowbedler üzerine olmuş.:smiley:
Ama lowbedler güzel olmuş yiğidi öldür hakkını yeme demişler.:smiley:

Gitsinler yeni araç getirsinler. Gerekirse adamların ayaklarına gitsinler teklif sunsunlar.

Bunu her zaman söyledim ve söylemeye devam edeceğim. Koskoca tır oyununda, bir şoförün en büyük sorunu olan mevsimler nasıl olmaz? Kardeşim bu bu kadar zor bir şey mi Allah aşkına? Sizin kadar teknik donanımı, malzemesi olmayan insanlar bu modları yapabiliyorsa sizin hayli hayli yapmanız lazım. İkinci olarak koskoca Avrupa tır simülasyonunda tandem araçlar nasıl olmaz arkadaş? Avrupa’da normal tırla eşit oranda tandem kullanılıyor ama koskoca oyunda tandem araçlar yok. Gerçekten çok ilginç.

4 Beğeni

ETS 2’nin yıl sonu güncellemesi olan 1.39 sürümü tamamlandı. Yeni lowbed, low-loader dorseler, yenilenmiş Calais şehri ve limanı ve yeniden tasarlanan Launchpad ekranı geliyor. https://www.simulasyonturk.com/ets-2nin-1-39-guncellemesi-tamamlandi/

Korkulan oldu geçmiş olsun.

14 Beğeni

Muhtemelen bedava gelecek o yüzden.Çünkü scs bedava şeyleri hep para kazandırmayacağı için geç getirmiştir.(Gerçi lisans zorlukları yüzünden %80 ücretli dlc olabilir ama.)
Bu arada hasan abi ne oldu korkulan.Onu anlamadım.:smiley:

Güncellemenin özeti;

1.39’daki değişikliklerin çoğu bu sürümde görsel olarak görülmese de, yakın gelecekte size daha fazla içerik ve değişiklik getirmeyi umuyoruz.

3 Beğeni

RPIE Volvo Mod’u kullanıyorum tandem için. Adam kendi başına Volvo için SCS’nin getireceği modu yapmış resmen. SCS kasalarını ve dorsesini kullanmış. Yani bunu bir kişi yapabiliyorsa siz nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum. :smiley:

1 Beğeni

Vay be… Ne umduk, ne bulduk :smiley:

1 Beğeni

Calais’teki trafik ışıklarının kaldırılması kaosu tırmandıracak. Neyse ki oralarda pek takılmıyorum.
Oyuncular trafik ışıklarına uymuyordu birde yol ver tabelası eklemişler sanki trollerin umrunda. TruckersMp bence Calais’e bir edit yapar gibi geliyor. :smiley:

Cidden kaldırmışlar mı ne alaka. :smile:

Bir tane bırakmışlar o da işçi bulma kurumu ile otelin arasında kalan güneybatıda ki köşe.

Bize mesaj vermek istiyorlar galiba enteresan. :smile:

Mod varsa kaldır, ondandır

Arkadaşlar yorumları okudum fakat şöyle bir şey söylemek istiyorum betada gelen özellik neyse tam sürümde odur, beta sadece gelen özelliklerin hatalarının giderilmesini ele alan süreçtir

1 Beğeni

SCS

9 Beğeni

Harita modu kullanmıyorum