Haritada bir sorun yok
Steam de otomatik güncellemeyi kapatmak mümkün mü 1.39 a geçmeyip yükü bırakıp öyle geçsem yapabiliyor muyuz.
Betalara katılma kısmından ‘‘temporary 1.38’’ seçersen güncellemez
Eyvallah kardeşim ets 2 yi gerçekçi oynadığım için sıfırlanma istemiyorum.
ya beyler bende 1.39 tam sürüm yüklendi ancak oyuna girdiğim zaman başlat tuşuna bastığımda oyundan atıyor normalde tam sürümde oyundan atmaz niye böyle yapıyor sizde de oluyor mu cevaplarsanız sevinirim.
Sürümle uyumlu olmayan bir mod kullanıyor olabilirsin.
1.39 güncellemesinde ya optimizasyon bozuldu yada benim ekran kartı(GTX 1660 Ti) yetersiz gelmemeye başladı. SMAA VE SSAO yu en yükseğe çekince fps kendisiyle cebeleşiyor Kabin içinde sürdüğüm zaman 40-50 arasında geziniyor. (sadece şehir içinde oluyor)(sanırım obje çokluğundan dolayı oluyor) Bir de sesleri bozmuşlar sanırım. Eskilerde hiç bağırmayan MAN baya bağırıyor şimdi
Bu SMAA ve SSAO nun etkisi nedir ? Ne gibi fark katıyor oyuna ?
eskiye göre fps kaybı yaşaman normal ama oyunda ssao geldiğinden beri optimizasyon sorunlu saçma sapan şeyler oluyor 2060 var bende eskiden 110 fps yle oynarken genelde şimdi 72 fpsyi geçemiyorum
Kişisel dorselerle Special Transport işi alabilen var mı?
40-50 fps arası nasıl alıyorsun anlamadım batuhancım, scaninaman’ın dediği gibi ben en yüksek ayarlarda interior veya exterior olsa şehir içi veya şehir dışı farketmez minimum 70 fps alıyorum. Ancak bunun SMAA veya SSAO ile ilgisi yok, bence fps durumlarıyla ilgili bir ayarlama getirmiş olabilirler çünkü 1.39 geldiğinden beri interior ve exterior arasında fps kaybı oluyordu, şimdi o sorun ortadan kalkmış gibi
ATS dede aynı sorunu yaşıyorum. Genellikle Şehirlerde ve Orman yollarında FPS Düşüklüğü oluyor. Sanırım Obje Çokluğundan Dolayı olabilir. Otoyollarda-Boş Alanlarda Herhangi bir FPS düşüklüğü yaşamadım.
Optimizasyonda feci tosladı scs katılıyorum.
Bende de garip bir şekilde fps artışı oldu.
g_clutch_brake konsola mı yazacağız? deneyen oldu mu?
A new ETS2 build 1.39.2.4 is available on Steam.
The problem
Trucks - painting - the paintings are without shining in the booths
after the last update, some trucks have lost their brightness and reflection effect
is solved.
Arkadaşlar Schumi’nin Daf ve Furkan’ın grafik modlarını kullanıyorum.Aracın sağ tarafında tırtıklanma var gibi,soluysa gayet düzgün gözüküyor.Çözüm olarak önerileriniz varsa lütfen yazın.
Kardeşim cogaldı bu eskiden yoktu cok.
Sinir bozucu bir durum