World of trucks bakıma alınacakmış güncelleme gelecek galiba bende italyaya yola çıkmıştım kötü oldu.
American Truck Simulator’da olabilir.
İnşallah ya
1.39 betası sona erdi. Tam sürümü çıkardılar.
Umutlar başka bahara kaldı
ilginçtir beta atsden önce tam sürüme geldi bu konuda bir ters köşe durumu olabilir mi acaba? iberiayı coloradodan önce çıkarmak gibi. Yada aklıma gelen diğer bir senaryo etsye çıkacak yeni bir dlc veya araç için güncellemeyi önceden yayınlamış olabilirler mi?
Çok masum düşünmüşsün
Önce ats ye cascadia gelecek ets 2 ye yeni tır seneye gelir.
Benim düşüncem acaba Krone için etkinlik başlatacaklar diye ATS’den önce çıkarmış olabilirden yana.
Krone etkinliğinin artık gelmesi gerek malum Aralık ayında Christmas Event olacak. Neyse gün içerisinde tam sürüm blog yazısını yayınlarlar akşam bakarız.
Dün ets 2 de italya ya yük götürüyordum yolu yarıda bırakıp tırı park ettim akşam sıfırlanacak ne gıcık bir şey ya bütün emeğğğm boşa gidecek.
Önceden ben de çok masum düşünüyordum ama artık tokat yiye yiye gerçeği anladım. Adamlar boyama paketini bağıra çağıra çıkartıyor biz de hayallerimizde oratada kalıyoruz garibanın yüzü güler mi be
Modların hepsi yalan oldu yine
Ben size demiştim tam sürüm gelince özellik gelmez diye.SCS diyorki “seneye gardaşım seneye”.
Zaten sene sonu 1.40 olsa bile yıl sonu etkinlikleri mp’ye kar güncellemeleri +2 3 dorse iki üç tane özellik ile geçiştirirler, falan filan geçip gidecek. Grafik güncellemesi 1.41 olarak bekliyorum ben ve muhtemelen 2021 Şubat sonu Mart ayının başı gibi nedense hissediyorum, ama bakalım bekleyip göreceğiz SCS sonuçta bu benim ki de şahsi bir fikir…
Promods da uçmuş haliyle… Bakalım ne kadar sürecek güncellemeleri.
Pek bir yenilik olmadığı için çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Dünya yı yerinden oynatmışlar.
Romayı kim yaktı onu bulun Akşamda Viyana’da terör saldırısı oldu aman Veliaht’ı koruyun 3. Dünya savaşına neden olmasın. Sınırlar değişmiş