ETS 2 - 1.38 Güncellemesi [Ana Konu]

Arkadaşlar, 1.38 sürümünde drop sorunu yaşayan var mı benim gibi? Dönüşlerde ve özellikle ışıklı alanlarda drop giriyor çok hafif biçimde. Sistemim yeni, daha cumartesi günü kurdum. 1600S ekran kartım var.

Ssao açıksa ondan kaynaklı Drop olabilir

Açık, yüksekte idi, ortaya aldım. Azaldı gibi. Çok ilginç ama. Euro Truck’u kaldırmayacak bir bilgisayarım yok. Her şey en yüksek ayarlarda, sıkıntı yaşamıyorum ama bu drop ilginç baya.

1 Beğeni

Arkadaslar cam kapali ama sola donunce kafa camdan cikiyo bunun kodunu bilen varmidir acaba

@Yigit08 “g_cam_window_block” değerini 1 yapmalısın.

3 Beğeni

ETS2 build 1.38.1.3 public beta için çıktı. Varsayılan sürüme birkaç güne gelecekmiş.

Allison transmissions - Reverse gear problem (122982)
game crash after ferry cutscene - Cernavoda - Galați (122982)
MacOS: resolved several issues for better compatibility on older machines
4 Beğeni

Abi deli olucam cidden. Özellikle akşam vakti ışıkların bol olduğu yerde oyuna drop giriyor, sistemim de gayet iyi. Bu oyunu çok rahat kaldırabilecek bir sistem.

Araç modu kullanıyorsanız Bazı modlarda farlar kapalıyken 75fps alan sistem farları açınca vsync etkisyle 38fps’e sabitleniyor. Bu tarz sorunlar var modlarla ilgili. Mod varsa kaldırmayı deneyin. Mod yoksa Ssao da orta veya düşük seçeneklerini seçmenizi tavsiye ederim. 1660Tİ ile 300 ölçekte, düşük ssao ile oynuyorum anca yetiyor 75fps sabitlemeye :smiley: Ormanlık yollarda bende de drop var 1.38 iyi gelmedi sisteme.

2 Beğeni

ssao geldi ama sanırım iyi optimizasyon yapılmadan geldi benim sistemim güçlü olmasına rağmen 70 fpsden fazla alamıyorum önceden 110 fps aşşağısını görmezdim

2 Beğeni

Oyun çıktığından beri zaten optimize değildi ki

Modlarım var baya, ondan kaynaklı olabilir evet. 1660 Superli sistemim var, ayarlar fullde SSAO orta seviyede. Ama delirtiyor o drop.

Bu arada cidden aşırı sinir bozucu bu durum. Akşam teslimat yapamıyorum bu drop yüzünden, aşırı sinirimi bozuyor.

Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum. Bu oyunda neden orijinal tandem yok? Yani SCS neden tandem getirmiyor bu oyuna? Avrupa’da, özellikle İskandinav ülkelerinde normal tırlardan çok tandem kullanılıyor. Gerçekten çok ilginç.

6 Beğeni

Yıllardan beri beklenen ancak şuanda gündemde olmayan projeler arasında… Hatta SCS bu tandem mevzusunda bilgilendirme kartı dahi paylaşmıştı… Umarım ECS muhabbetine dönmez :roll_eyes:

5 Beğeni

Baby hakkını helal et.:grinning:ÖdünçALDIM.:slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Arkadaslar etsde 60 70 arasi fps aliyorum sehurlere girerken fps dusmuyo ama ortam gec yukleniyo eski pcde 40 fps aliyom boyle bi sikinti yok hatta 0 kamerasiyla bi yere isinlaninca baya bekliyorum yeni pcde fps degerim yuksek oldugu halde neden olabilir

Dostum oyun hdd mi yoksa ssd ye mi yüklü ? Eğer hardiske yüklüyse ve hardiskin okuma yazma oranları düşükse bunu yapması normal oyunu geç işliyo olabilir.

Hddye yuklu ssd alsam Oyundaki takilmalarda azalirmi mesela yolda gidiyom ilerisi yujlenirken gec yukleniyo ve deop yapiyo o sorun halledilirse alabilirim ssd

ssd nin okuma hızı yüksek olduğu için öyle takılmalar olmaz ama yinede bazı şeyler geç yüklenir o oyun motoruyla alakalı onuda scs düzeltmedikçe düzeltemezssin zaten

1 Beğeni

ani oluşan fps dropların önüne ben SSD alarak geçtim… herkes de aynı sonucu verir mi tartışılır… SSD artık zaten günümüzde en iyisinden olmasa bile her bilgisayar da sistem için gerekli depolama icin HDD kullanılabilir.

1 Beğeni