arkadaş bi a101 klavye aldık oyuna giriyim dedim resmen geç tepki veriyor lan w basıyor yok 3 sn gaz yiyor artı saga solada aynı
Kablosuz klavye ise pili bitmek üzere olabilir. Bir de modeme uzak klavyeye en yakın usb portuna tak ben logitech’in kablosuz klavyesinde bunları denedim, düzelmişti.
1.38 betadan beri FMax’te korna sesi yok. Neden böyle oldu?
Havalı korna takarsan N tuşu ile kullanabilirsin. Şu an sesler özelleştirildiği için H tuşu ile çalışan varsayılan korna sesi olmasına rağmen çıkmıyor. Uyarlandığında güncellemesi çıkar.
o klavye bende de var telefonda kullanmak için almıştım dün denedim bir sorun yok tepkisinde
Keşke twitchten da yayın olsa, gerçekten youtube chatine katılmak, katlanmak çok zor.
yazıya tıklayın video açılacaktır
Şanzıman 6 vites seçiliyken o hatayı yapıyor, denediğim kadarıyla 12 vites takılıyken geri viteste bu gibi bir sıkıntı olmuyor.
dorse takılıyken 6 viteste sorun var 12 vitesi bilmiyorum
Guncellemeden sonra otomatik vites A yerine D olmuş. Ben mi yeni farkettim acaba? Navigasyon ekranında hâlâ A. Araç göstergesinde D.
araç göstergesinde ve navigasyonda A gerçek otomatik vites kullanıyorum
Arkadaşlar ben bu güncelleme ile gelen “Next Checkpoint İnfo” olayını çözemedim.Haritadan bir konum işaretlememe rağmen navigasyon ekranında varış noktasının süresini ve kilomatresini görüyorum,işaretlediğim noktanın varış bilgileri yazmıyor.Acaba bir püf noktası mı var bunun ?
f1 e bas oyunu durdur sonra fare imlecini o bayrağa getir (f3 navigasyon ekranı üzerindeki) tıklayınca sıradaki hedefi gösterecek
Dashboard modundan dolayı olabilir mi anladığım kadarıyla mod kullanıyorsunuz.
Teşekkür ederim.Bu yöntem ile oluyormuş.
1.36 dan beri kullandığım mod hiç kaldırmadım. Bu zamana kadar hep A idi. Hatırladığım kadarıyla piva’nın modu olması lazım.
bende A sıralıyı seçince M