Arkadaşlar FPS drobu sorununu çözdüm. Ölçeklemeyi %400’den %300’e düşürdüm, farları açınca FPS drobu olmuyor şimdilik.
Bende olurmu bilmiyomda sehire falan girerken bildigin oyun 4 saniye falan donuyo geliyo sonra gene gidiyo bir saniyelik takilmalar oluyo sonra duzeuyo sehirde 50 fps ile suruyom yuklemeler cok gec oluyo bende hdd ile bu sorunu halletmeme imkan varmidir acaba.
SSD almanı öneririm. Ayrıca benim sistemim de gayet iyi bir sistem, bu yüzden ölçeklemeyi %400 ayarlamıştım. Şehire girdiğimde ışığın çok olduğu yerlerde farı açtığımda oyun inanılmaz drop yiyordu. Hatta sağ yan camdan bakarken bile drop yiyordu. Ölçeklemeyi %300’e düşürdüm, şu anda sıkıntı kalmadı.
Arkadaslar msi afterburnerden baktim bendeki ani fps dusmeleri islemciden dolayi oluyo islemci isinmadigi halde hizi dusuyo bide %40 i gecmiyo lutfen yardimci olun cok kotu drop yemeye baslatti oyunda
@Yigit08 Afterburner programı sürekli açık mı ? Ben birara bahsettiğin drop olayını o programı kullandığım için karşılaşmıştım. Sürekli açık oynuyorsan Afterburner i kapatıp deneyebilirsin.
Bu drop olayini tam gormek icin indirdim islemci %40 kullanimdan %5 e dusuyo ve oyunda asiri drop oluyo sicaklik artsa normal ama socaklikda artmiyo sebebsizce dusmesi bende baya soru isareti olusturdu. Artik oyundan zevk alamiyom o derece darlandirdi
Bu tarz durumlarda sistem özelliklerinizi neden yazmıyorsunuz anlamıyorum.
Anakart modeline göre internet sitesinde driver bulunur indirip işlemciye giden voltaj değerlerini gözden geçir varsa eğer turbo boost ya da high/low performance gibi işlemcinin performansını belirleyen seçeneklerden en yüksek olanını aktifleştir. Sorun devam ederse sistemini bir kaç anti-virüs yazılımı ile tarat. Donanımsal olarak güç kaynağında ya da kablo bağlantılarında problem olabilir.
Tmmdir cok saolun sistemim 2 gb ekran karti intel quad core 4 cekirdekli 2.5 ghz anakart foxconn g31mxp sistemim cok eski ama etsde 60 fps alabiliyorum ama drop oluyi islemciden dolayi psu gucunu bilmiyorum bakmadim iyi gunler
Kardeşim psu ile falan alakası yok. Sorunun pcnin eski olmasından kaynaklı, eskiden 60 fps alabilmen şimdi alamaman da buna bağlı. Yani eskiden drop yaşamazken şimdi yaşıyorsan ilk etapta akla gelen oyundaki değişimler, bir de hdd&ssd sorunları. Her yerde drop alıyorsan sürekli sürekli sistemin yetmiyordur. Daha sık daha grafik gerektiren yani şehir içlerinde fazla ışığın olduğu noktalarda depolama birimin yüzünden de yapabilir, sisteminde de kaynaklanabilir. İnşAllah tez zaman da güzel bir sisteme kavuşman dileğiyle
Cok tesekurler bilgi icin insallah
Oyunu 4-5 ay önce silmiştim yeniden yükledim yeni kayıt açtım oyuna giriş yapamıyorum sürüm 1.38 di açmadı diye 1.37 e indirdim yine aynı ya şehir seçerken atıyor yada seçtikten sonra oyuna başlarken bir türlü çözemedim.
Mod vb. bir şey yüklü mü?
Arkadaşlar sizde de oyun bir önceki sürüme düştü mü?
Dün gelen boya paketi ile 1.38.1.12’den 1.38.1.15’e yükseldi. Şuan güncel sürüm 1.38.1.15 yani. Onun dışında başka bir durum yok.
Evet, benim de şimdi düzeldi. Teşekkürler.