ETS 2 - 1.37 Güncellemesi [Ana Konu]

Bu arada yeni Actroslar hata mı veriyor? ne galeriden ne de araç gezgininden göremiyorum

1 Beğeni

bir şey dikkati mi çekti gene :grin: en çok beklenen sürüm buydu yanlış hatırlamıyorsam bir de 1.36 dı türkiye olmasından dolayı en çok beklenen güncelleme olup en fazla hatayla çıkan güncelleme olması ?

2 Beğeni

Hevesine kimse bişey demedi ki?

Yanlız o kadar hataya rağmen iyi olmuş gibi duruyor biraz kafa beceriyor hasan abi’nin dedği gibi ama mesela tünel sesleri filan hepsini güzel entegre etmişler işte birkaç ses kalmış gibi ufak tefek şeyler kalmış gibi duruyor tabi o mercedes olayını bende anlamadım :smiley: bu arada güncelleme 1.37 kastamonululara selam olsun karabüklüyüm ama olsun :slight_smile:

Sevgili arkadaşlar, 2 saat oynadım kulaklarım kanadı diyebilirim. Güzel olan yanlarına odaklanmaya çalıştım ama ı ıhh.

Scs’ye güveniyorum, kaliteli yapıyor yaptığını ama belli ki bizim tahminimizden daha çok zamana ihtiyaçları var.

5 Beğeni

Birşey sorucam Krone’nin flatbet dorse’si var mıydı ? sanki yeni gelmiş gibi duruyor

Renault T-Range kullanan arkadaşlar sorunu fark ettiniz mi? Yol bilgisayarı ve navigasyon ekranı çıkmıyor, mecburen gps ve Truck Info tableti taktırdım.

1 Beğeni

Mod kullanıyor olabilir misin ? Çünkü ben renault range t yi test ederken yol bilgisayar ekranı ve navigasyon falan gayet çalışıyordu.

hangi modla çakışıyor bilmiyorum ki? SiSL’nin kabin aksesuarlarıyla çakışsa mesela tüm araçlarda bu sorunun çıkması lazım. F-Max’in bile ekranları düzgün çalışıyor.

Ya arkadaşlar bu beta sürümlerini stabil sürümler gibi eleştirmeyi ne zaman bırakacaksınız? Beta sürümlerinin farkında değilsiniz.

5 Beğeni

eleştirmek için söylemiyoruz, beta sürecinde karşılaştığımız olası sorunları bulalım, tespit edelim ki stabil sürüme kadar sorunlar giderilsin, değil mi? burada mesela mod falan yüklü değil, yeni kariyer açtım, gps ekranı gitmişti. Oyunu bir daha yükleyince düzeldi.

eleştirdiğimizi nereden çıkardınız??

1 Beğeni

ben öyle bir isimli dorse göremedim fotosunu atarmısınız buraya

Bu forum scs forumu değil. Beta testi yapacaksan sıfır oyun yeni profil sıfır mod ile yapmalısın. Ve agresif tavır sergilememeni tavsiye ederim dostum.

3 Beğeni

Evet vardı bayadır hatta yakında kenarlıklı olanı çıkacak.

Camları indirip kaldırmayı çalıştıramayan var mı benim gibi?

Klavye kontrollerinden tuş atamazsan çalışmaz doğal olarak…

2 Beğeni

bende test sürüşü için t range seçtim sorun yoktu

Buranın SCS Forumu olmadığını biliyorum merak etme arkadaşım, sadece hata fark ettim acaba sizde de oldu mu görelim istedim. Agresif davranmak değildi amacım.

Bende de oyunu bi daha yükleyince düzeldi :man_shrugging:

14 Beğeni