Ya bu kadar şikayete gerek yok aslında.Tamam hatalar var tabi ama bu beta yani.Bu kadar hata saymanız normal, çünkü scs yeni ses motoruna falan geçti.Bence hepsi zamanla düzelecektir. Ben betaya girmedim ve 1.40’a kadar da 1.36’dan çıkmayı düşünmüyorum.Çünkü oyuna baya yeniliğin gelmesini bekleyeceğim.
Garajdaki yürüme şeysini acaba tırdan inme olayının temeli olarak yapmış olabilirler mi? Herkes yıllardır bu konuda SCS’nin başının etini yedi adamlar bıkmış olabilir
Benim merak ettiğim acaba yürüme animasyonunu modcular dış dünyaya aktarabilir mi🙂
Umut fakirin ekmeği misali bekliyoruz işte…
Yanlış çevirmiyorsam kantarlarda sanırım artık kaçak dorse ve hasarlı araç takibi de yapılacak.
aynen öyle, taktığın dorse o ülkede yasaksa sana alternatif bir zorunlu rota ayarlıyor geri dönmen için.
hakikaten beta güncellemesi ile ets 2 motor sesi süper olmuş.camlar güzel çalışıyor.scania kullanıyorum oyuna başladığım 1 yıldan beri.motor sesi çok harika sessiz bir ortam.yanlız siznyal kolu sesli çalışıyor ilk bastığında küt bir ses var.
Volvo’nun panjurunda düzenleme yapabilmemiz, HS-Scoch DLC’si ile mümkün oldu. Dediğiniz gibi bütün sunroof’larda düzenleme yapılmış, fakat ben Volvo ile Renault krizi sonrası, Volvo için tuning paketinin biraz zor olduğunu düşünüyorum.
Ben tek ön panjura göre yorum yapmamıştım iç konsolda düzenlenmiş genelde tüm tunning dlclerinde konsol üstüne masa koyabiliyoruz volvo konsolunda bunun önünü açmışlar buna istinaden konuştum hs dlc sini daha alamadım genelde benim dlc almam cs de ki skinleri satıp oluyor ets de başka hesapta hediye etmek istiyorum steam hata veriyor hala daha alamadım hs dlc si konusunda aydınlattığın için teşekkür ederim volvo reno krizi hakkında bilgim yok bi araştırırım.Görüşün için saol.
Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu beta güncellemesinin boyutu farklı olabiliyorya, bu sahip olunan DLC’ye göre değişiyor dimi ?
bende de range t de navigasyon ve bilgisayar ekranı yok ayrıca el freni sesleri de bazen gelmiyor onun dışında pek kötü bir şey bulamadım

hoşgeldin öncelikle, evet doğru değişiyor, bende italia, rttbs, going east ile bi kaç ufak dlc var, bende 3.4 gb tuttu bu güncelleme.
2019 model olsaydı el freni elektronik olurdu. Yani buton şeklinde.
Bendede 5.1 indirdi paint joblar eksik sadece bende herkeste farklı boyutta indirme yapması çok ilginç ama şöyle bişey var workshop güncellemelerini ilk kez ayrı yapmadı. sanırım 5.1 gb içinde onlarda vardı
bende 4.1 indirdi bi paint joblarla rttbs eksik
2019 modelindede bildiğimiz mandallı el freni var. Sizin dediğiniz Elektronik park freni sistemi ilk 2017’de duyuruldu, yani bir ek paket. Ticari isim güncelleştirmesini 2019’un Aralık ayında duyurdular. Daimler’le aralarında Mercedes S serisi nedeniyle sorun yaşandı, onlarda böyle bir çözüm yoluna gittiler.
Tam aksine sol cam “ş-i”, sağ cam “ö-ç” olarak ayarladım ancak kullandığım tır mod olduğu için olmadı zannedersem. Teşekkürler.
Bendede gelmiyor çözümünü buldunmu navigasyon ve dashboard boş
Yok bakmaya zamanım olmadı belki mod falan aktiftir emin değilim bakmam lazım söylerim düzeltince