Krone DLC’sine güncelleme gelecekti. O n’oldu?
Eyvallah kardeşim oynanmış ve içeriği değiştirilmiş yazılımlara yanaşmıyorum resmi sürümlerden yanayım.
tam sürüme kalmış olabilir bilgim yok
Usta güzel yazmışsın benim de şimdi dikkatimi çekti sanki ön panjurdaki koruma demirlerini ya değiştirmişler yada listedeki küçük resmini değiştirmişler bana bir farklı geldi sanırım yeni dlc ve güncellemenin etkisi de olabilir ama temel olarak ats’deki bazı olayları ve sorunları sanki buraya taşımışlar gibi çünkü herkesin söz ettiği sorunlar hemen hemen aynı oluyor.
Son olarak bu güncellemeler böyle giderse hem klavyede oyunlanlar hemde direksiyon seti ile oynayanlar için atanacak tuş kalmıycak artık mouse ile tıklama özelliği gelmeli bence
Yeni Scania V8 ile eski Scania V8 motor sesi aynı hata var Streamline da denedim diğerini bilmiyorum umarım düzeltilir ve dikkat ettiğim kadarıyla tüm araçlar da korna ve havalı korna sesleri aynı umarım bunlar da düzeltilir
Trafikte yeni Man ve Renault’u görmek isterdim. Hadi Renault yeni geldi diyelim Man uzun süredir oyunda bence artık eklenmesi gerekirdi.
Aynen doğru aslında basit bir şey onlar için niye trafiğe eklemiyorlar onları bilmem
Oyle hersey kolay degil kolay olsaydi bu zamana kadar hersey gelirdi zaten
Örneğin:ECS TANDEM gibi seyler
Tam emin değilim ama trafiğe eklenen araçlar düşük poligonlu kalitesiz modeller. bazı şeyleri mevcut araçtan illaki farklı olacaktır. Benim fikrim tekrar modellenme gibi bi ihtimal olabilir ama mod yapımcıları daha iyi bilir tabi.
Video öğlenden önce yayınlanacak. Montajladım ama renderlayıp yayına hazırlayamam ben kaçar…
o kadar da kolay değil aslında. trafiğe eklemeleri için modelin poligon sayısını düşürmeleri lazım optimizasyon için. o da biraz zahmetli bir iş.
Bu arada haksızlık etmişim ats’den komple buraya getirmişler fmod’u diye bütün araçların kendine has sesleri var bu ats’de ilk çıktığında hepsinde aynı sinyal motor sesi filan vardı yeni fark ettim ![]()
düzeltirler yav ats’de de ilk güncelleme böyleydi zaten.
Bu arada herkes beni deli diycek salak diycek ama bu kadar güncelleme ve fmod aslında biraz da ets 2 için ecs’nin alt yapısını oluşturuyormuş gibi geliyor bana tabi öyle birşey olmadığını biliyorum ama belki diyorum
Bugün oyuna girmeyeceğim dedim ve güncelleme geldi
Neyse, save dosyalarını yedekleyip betaya girdim, kaldığım yerden devam edeyim dedim. Scania s tandem ve ses modu vardı; hepsi yalan olmuş tabi ki ![]()
Hemen renault t-range ve yeni sıvı dorsesini aldım. Yeni dorse çok iyi görünüyor.
Gördüğüm tek rahatsız edici şey gazdan çekince ats’deki gibi motor/egzoz sesinin sıfıra inmesi. Öte yandan rüzgar sesi, radyo sesinin içeri girince kapalı ortamda gibi gelmesi gayet iyi. Uzun yolda kafa şişiren sesler de yok. Sigara içerken cam açınca da güzel efekt oluyor.
2 beklentim kaldı, biri kesin gelmez diğeri de umarım yakında gelir.
1 - camların buğulanması (gelmez)
2 - spotify entegrasyonu (bi bahsi geçmişti sonra kayboldu)
Sigara içmek mi? Sence sigara içmek ancak şöyle olur sisl mega pack’s amca gibi olur modlara:smile:![]()
![]()
Şimdi bir ufak hata buldum bildirmiycem bildiren illaki olur da volvo’da iç kabinin rengini değiştirince dışarıdaki görüntü farklı eski hali gibi duruyor eski sarılı kabin gibi.
usta olabildiğince kimsenin değinmediği yerlere değinmeye çalıştım tuş konusuna gelirsek simtrucker olması lazım adını unuttum özür dilerim böylr bir uygulama var telefondan kontrol edbiliyorsun özellikleri bulursam tekrar link atarım bakarsın ben denemedim ama
Bende diyorum bu tırın içi ne güzel mas mavi meğersem modlar varmış açık mavi volvo kabin işte döşeme vs vs
İnterior volume ats deki givi varsayılan olarak 0.5 ayarlanmış.Daha önce 1.0 dı.Ona dikkat edin yoksa sesler çok çıkabilir.Bir de volvo fh2012 nin aynalarını yeniden yapmışlar ama içeriden hala eskisi gözüküüyor.Eğer içeriden de yenilerlerse güzel olacak.