ETS 2 - 1.37 Güncellemesi [Ana Konu]

Acele ettiler yayınlamakla oyun benim gözümde hala betada hatta deneysel beta demek daha doğru olur. Şu an hiç bir zevk alamaz oldum oyundan sadece seslerde değil araçların devirleri dengesiz, hız sabitleyici düzgün çalışmıyor sürekli gaz verip bırakıyor bazı şanzıman seçeneklerin de araçların kalkışlarında bir dengesizlik var her türlü bir şey var yani

3 Beğeni

Bu oyunu çıktığından beridir oynuyorum neredeyse. Otomatik şanzımanın kalkışında hep bi dengesizlik vardı. Bu sürümde ekstradan bi dengesizlik gelmedi. Hız sabitleyici de aynı şekilde. Onda da bi değişiklik yok. Önce neyse şimdi de o. Sesleri de toparlarlar bi iki güncellemeyle.

2 Beğeni

Ufak detaylar önemli.1.37 güncellemesiyle gelmiş sanırım radarı kaç kilometre ile aştığını yazıyor.

8 Beğeni

bayağı bir borcun varmış sanırım oradaki paraya bakınca.

3 Beğeni

orası iyice karısmıs sorma.

Yazmayım yazmayım dedim ama yok arkadaşlar gerçekten 1.37 berbat bir güncelleme olmuş eksikleri çok hataları çok umarım düzeltilir yoksa ets2 kendinden soğutacak bizleri oyun bu güncelleme de gerçekten zevk vermiyor umarım toplanır

3 Beğeni

Canlı yayında SİSL’in söylediklerinden anladığım motor sesleri yenilenmiş ve uyarlanmış haliymiş 1.37de. Motor sesleri böyle kalacak değişmez sadece ses seviyeleriyle oynayabilirler.

1 Beğeni

Ona şöyle de ekleyelim. Kullanılmayan sesler de eklenerek FMOD için uyarlandı. Ama SCS açıklamasında bu güncellemede kamyon seslerini düzenledik demiyor. İlk adımında çevre, ai trafik ve yoldan çıkan sesler geliyor. Daha yapılacak işleri var ve bu olay 1 yılda anca tamamlanabiliyor. Ben de rahatsızım ve girince kulaklarım ağrıyor. Daha da kısıcam bazı şeyleri dengesizlik var+ kokpitte çok fazla yüksek ses alıyoruz bunu SiSL de söyledi.

12 Beğeni

bende onun 1650 li versiyonu var…ölçekleme 300 de çok nadir yagmurlu havada kasıyor arada…

Bu oyunu ilk çıktığından beri bende oynuyorum başkan demek ki sen çok dikkat edememişsin. Şanzıman ve hız sabitleyiciyi bir önceki sürümle dikkatli bir şekilde kıyasla özellikle hız sabitleyici düz yolda her saniyede bir gaz verip kesiyor

1 Beğeni

Bu güncellemeyi bir ben sevdim galiba tek sıkıntı gördüm şu ana dek o da yağmurlu havada cama bazen yağmur gelmiyor onun dışında bir sıkıntı göremedim özellikle inşaat,maden ve tünel sesleri çok hoş olmuş.

Hem Park hemde Kısa Farlar açıkken Park lambaları açıkken
Önceden böyle değildi güncellemeyle değişmiş. Küçük ama güzel bir detay. Bu arada yeni daf xf euro 6 için geçerli, eski daf xf 105 de bir değişiklik yok.

2 Beğeni

sürekli kullandığım havalı korna sesi farklı gelince bi tuhaf hissettim :smiley: screamer ı kullanıyordum

1,37 den sonra oyunda ara ara kasmalar fps düşüklükleri başladı varmı yaşayan başka

2 Beğeni

ben metz den strasbourg a sürdüm şimdi yaşamadım ama başka yerlerde olabilir onu bilmiyorum

Ben yaşıyorum gibi duruyor ama anlamadım, daha çok Windows güncellemesi sonrası başladı garip bir fps durumu, normalde 60 gidiyor ama sonra bi donar gibi olup slow motion hareket edip bir anda açılıp hızlanmış hale geliyor falan, anlamadım gitti.

bende de ani fps düşüsü oluyor ama zararsız donma falan olmuyor
sadece bebek müsade etmiyor

1 Beğeni

Diger ses vs tamam suan diger seslere alisik oldugumuzdan rahatsiz edici geliyor illaki duzeltilecektir. Fakat 1.37 de en cok hosuma giden optimizasyonda ilerleme mevcut olmasi. Bu surum oncesi orta halli notebook’umda 70 80 derece arasi cpu ve gpu sicakligi olurken bu surumde 55 63 arasi oluyor. Fps icin birsey soyleyemiyorum cunku dikey eslestirmeyi dizustu tassarrufu modunda kullandigim icin 30 fps sabit. Seslerde umarim en kisa zamanda guzel seviyelere gelir. Iyi eglenceler.

5 Beğeni

yıl sonuna kadar gelecek olan sürüm güncellemeleri ile fmod iyice oturur sorunlar çözülür

5 Beğeni

Arkadaşlar korna sesleri yeniden değiştirilmiş ve Fmaxte kullanılan ses ile aynı olmuş.