F-Max modundan kaynaklı olduğunu fark ettim bugün ben onun sebebini. F-Max modu olmayan profilde korna seslerinde bir değişiklik yoktu diğer araçlarda.
önceden olmuyordu öyle bir şey tamam o zaman
bu tırlara havalı korna takmasam da havalı korna tuşuna basınca korna çalıyor. hepsi de birbirine yakın kornalar. sizde de öyle mi?
@alicem Evet öyle. 1.37 ile birlikte havalı korna takılı olmasa dahi N tuşuna basınca çalıyor artık. Bilerek mi böyle yapıldı veya bir sorun mu var, orasını bilemiyorum.
peki ekstradan havalı korna takıp deneyen oldu mu? hangisini çalıyor
Bütün araçlara eklendi bir sorun yok.
promodsun 1,37 uyumlu sürümü ne zaman çıkacak
Şoförün esneme sesine bayıldım ya baya hoşuma gitti yeni farkettim bunu bu da değişmiş
Yorgunluk seslerinde bir değişme yok, önceden de öyleydi.
Şu kişisel dorse olayında çok büyük bi eksik var bence. Şöföre istediğimiz tırı nasıl veriyorsak dorseyi de vermemiz lazım kafalarına göre bazısı alıyor…
promod 1.37 e gelcek (uyarlancak ) ondan sonra mp ye 1.37 gelcek. Pro mods oynayıcısı değilim. Kim bir ne zamana çıkaracaklar 1.37 'i . Belki ayları bulur onlara kalırsak.
Aynen ben öyle bir özellik var zannediyordum niye yapmamışlar anlamadım.
Max 3 hafta içerisinde çıkarıcaklar
Selamun Aleykum bu 1.37 acaba MP’ye ne zaman uyarlanır bilgisi olan var mı?
Yok bilgi bişide açıklanmıyor.Ats ets2 den daha önce 1.37 Oldu. Ats ye Bİle gelmedi daha.
Açıklama yaptılar diğer aya anca
kesin bilgi değil mi tolga? arkadaşlar da bekliyorlar da benden haber o yüzden
ets yi bilmem de ats ye 4-5 günde getireceklerdir. 30 mayıs’ta real operations eventi var 1.36 da kalırlarsa kimse oynamaz ki
Evet lasse açıklama yapmış
tamamdır çok teşekkür ederim