ETS 2 - 1.37 Güncellemesi [Ana Konu]

F-Max modundan kaynaklı olduğunu fark ettim bugün ben onun sebebini. F-Max modu olmayan profilde korna seslerinde bir değişiklik yoktu diğer araçlarda.

önceden olmuyordu öyle bir şey tamam o zaman :smiley:

bu tırlara havalı korna takmasam da havalı korna tuşuna basınca korna çalıyor. hepsi de birbirine yakın kornalar. sizde de öyle mi?

@alicem Evet öyle. 1.37 ile birlikte havalı korna takılı olmasa dahi N tuşuna basınca çalıyor artık. Bilerek mi böyle yapıldı veya bir sorun mu var, orasını bilemiyorum.

1 Beğeni

peki ekstradan havalı korna takıp deneyen oldu mu? hangisini çalıyor :smiley:

Bütün araçlara eklendi bir sorun yok.

1 Beğeni

promodsun 1,37 uyumlu sürümü ne zaman çıkacak

Şoförün esneme sesine bayıldım ya baya hoşuma gitti yeni farkettim bunu bu da değişmiş

Yorgunluk seslerinde bir değişme yok, önceden de öyleydi.

Şu kişisel dorse olayında çok büyük bi eksik var bence. Şöföre istediğimiz tırı nasıl veriyorsak dorseyi de vermemiz lazım kafalarına göre bazısı alıyor… :disappointed:

4 Beğeni

promod 1.37 e gelcek (uyarlancak ) ondan sonra mp ye 1.37 gelcek. Pro mods oynayıcısı değilim. Kim bir ne zamana çıkaracaklar 1.37 'i . Belki ayları bulur onlara kalırsak.

Aynen ben öyle bir özellik var zannediyordum niye yapmamışlar anlamadım.

Max 3 hafta içerisinde çıkarıcaklar

Selamun Aleykum bu 1.37 acaba MP’ye ne zaman uyarlanır bilgisi olan var mı?

Yok bilgi bişide açıklanmıyor.Ats ets2 den daha önce 1.37 Oldu. Ats ye Bİle gelmedi daha.

Açıklama yaptılar diğer aya anca

1 Beğeni

kesin bilgi değil mi tolga? arkadaşlar da bekliyorlar da benden haber o yüzden

ets yi bilmem de ats ye 4-5 günde getireceklerdir. 30 mayıs’ta real operations eventi var 1.36 da kalırlarsa kimse oynamaz ki

Evet lasse açıklama yapmış

1 Beğeni

tamamdır çok teşekkür ederim

1 Beğeni