Black Sea ilk çıktığından beri zaten optimize değil ki
Başkan birde okadar ücret ödedik bu konuda düşüncen nedir ne yaparlar bu sorunları bir an önce giderirlermi
İnşallah diyelim hacı harita hataları ile ilgili Scs forum da çok rapor gönderen var ama bu güncelleme de daha harita düzeltmeleri ile ilgili güncelleme hiç yayınlamadılar
Vallahi bilmiyorum böyle kasarak oynama olursa nasıl oynancak bı milletin oyunu hiçmi kasmıyor ben anlamadım.
Valla işte çoğu kişi 6, 7 ayda bir yeni işlemci ve ekran kartına geçtikleri için o kasmayı hissetmiyorlar
Asus rog strix laptop var bendede gtx1050 ekran kartı var hala ayno
İnsanlar evden çalışıyor. Bazı şeylerin aksaması ve eksik kalmasını eminim onlarda istemezdi ama biraz tolerans göstermek gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta herkes kendi evinde ve aynı ortamda toplanmış bir ekip kadar koordine olmayabilirler bu çok normal. Ara güncellemeler ile 1.38’e kadar çoğu şeyi yoluna sokarlar.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Yeni güncelleme ile Scania çekicimin sesi bozulmuş nasıl düzeltebilirim acaba
Yoksa yeni sesi bu mu ?
Kardeş sen hangi Scania’nın sesinden bahsediyorsun? Ben Streamline’nin sesinden şikayetçiyim yeni Scania’nın motor seslerini kullanıyor. Valla resmi olarak tam sürüm çıkmış olsa da benim gözümde güncelleme hala betada bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Scania S serisinden bahsediyorum
R ile S zaten aynı sesi kullanıyordu bu güncelleme de onların seslerini biraz elden geçirdiler
Black sea başta kasma yapıyordu fakat optimize edilmiş şu anda kasma gibi bir durum yok
Güncellemeden önce kasma yoktu. Güncelleme yaptım dün kasmaya başladı. Güncellemeden sonramı kasmamaya başladı sizde
6 vitesli şanzıman otomatik viteste pek düzgün çalışmıyor kalkışta direk 6 ile kalkmaya çalışıyor acaba sizde de bu şekilde mi? Sorun sadece bendeyse nasıl düzeltebilirim?
Zamanla abi. Ben işte bunun için 1.40’ı bekliyorum…
Ben de pek bir sorun yok.Ayrıca beta bittiğinde hatalar düzeltilmeyecek diye bir kural da yok.Oynayın işte yaa eskiden 18 wheels vardı bilmeyenler girip oynasın da kör olsunlar :d:D
şimdi girdim ets 1.37 ye dedim okadar kötümü diye harbiden bu ne böyle abi keşke yapmasalardı fmod falan oyunu mahvetmişler yazık günah yani gerekirse betada bıraksaalrdı 1.37 yi düzeltene kadar çıkmasaydı tam sürüme
Kötü falan değil olması gerektiği gibi. Streamline sesi farklı diye genel olarak kötü denmemeli.
streamline sesi değil sadece mp4 sesleri daf sesleri kötü kornaya basıyorsun ats kornası hade kornayı geçtik motor sesleri çok kötü bunu ben demiyorum yabancılarda aynısını diyorlar malesef elden geçirilmeli tekrar