Yüksek ihtimal kullandığın profilden kaynaklıdır. Temiz modsuz yeni bir profil oluşturup denermisin. @DrCatFather
İçinde mod bulunmadan bir profil oluşturdum, oyuna girdim ilk şehri seçtim sonrasında iş verirken beni attı gene @Mci61
Game.log dosyasında herhangi bir error var mı ?
var @Eagle_Vision.TR ne yapmam gerekiyor
hiç hiç hiç… bir ümitle 560 v8 ses modunu test etmek için gireyim dedim, uyumsuz çıktı.
bu ne ya sanki yeni oyun indiriyorum 8.4 gb ne indirdi acaba merak ettim
dipnot : niye herkes de farklı indirme gerçekleşiyor acaba merak ettim
Çıkar abi. Nasıl olsa tam sürüme geçtin
Bende de 4gb indirdi.
Çarşamba akşamı 21.00’de SiSL ile ETS 2 - 1.37 canlı yayını olacak.
Ya kardeşim vallahi şaka gibi bunlar nasıl güncelleme çıkarıyor ya? Scania Streamline’nin motor sesleri hala düzelmemiş hala yeni Scania seslerini kullanıyor eski bir araç yeni bir aracın sesini ne diye kullanır? Scania 2009 da böyleydi onu düzeltmişlerdi ama Streamline’yi hala düzeltmemişler bunlar yaptıkları güncellemeyi hiç mi test etmezler?
Güncellemiyi yaptıktan sonra oyun kasmaya başladı neden yapmış olabilir
Kardeş güncellemede zaten hala bazı hatalar var bunlar hemen tam sürümü nasıl çıkardılar anlamıyorum
O zaman kasması normal bir durumdur bende oyunu silip tekrar yükleyecektim. O zaman beklleyelim güncelleştirmeyle sorun çözülecek tahminim
3.8 gb bir güncelleme boyutu vardi
Ne yapmamı önerirsiniz peki bu durumda
Yapacak bir şey yok hacı bekleyeceksin bana da son beta güncellemesinden sonra tam sürüm güncellemesi 29 MB geldi son beta güncellemesinden sonra gerçekten çok şey düzeltmişler gibi tam sürüm çıkardılar bana göre güncelleme hala sorunlu gözle görülür derecede hatalar var yani harbi çok sinir oldum ya…
Başkan sendede kasma oluyormu sadece bendemi oluyor genelleme nasıl acaba
Böyle kasma olursa oynamanın bir mantıgı yok yada geei 1.36 sürümüne dönmek en iyisi
Oluyor olmaz mı özellikle Black Sea de
Aynen bendede black seada